Η Telltale μικραίνει όλο και περισσότερο και δημιουργεί αμφιβολίες για τα μελλοντικά Projects

Αυτά καλό είναι να μην συμβαίνουν.Η εταιρεία που φτιάχνει το The Walking Dead, η Telltale Games...

Αυτά καλό είναι να μην συμβαίνουν.

Η εταιρεία που φτιάχνει το The Walking Dead, η Telltale Games απ’ ό,τι φαίνεται σταμάτησε τη συνεργασία με ένα μεγάλο ποσοστό του προσωπικού της και θα παραμείνει με μια μικρή ομάδα υπαλλήλων.

Σύμφωνα με το tweet του Gamasutra αναφέρεται πως θα παραμείνει μια ομάδα 25 ατόμων, που με βάση το USgamer θα ολοκληρώσει το Minecraft: Story mode για το Netflix. ‘Oλα τα άλλα projects πιθανότατα θα ακυρωθούν μεταξύ των οποίων βρίσκονται ένας τίτλος βασισμένος στο Stranger Things του Netflix και η δεύτερη season του The Wolf Among Us.

Το ντεμπούτο του έκανε το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας season του The Walking Dead τον προηγούμενο μήνα. Το δεύτερο επεισόδιο είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα, στις 25 Σεπτεμβρίου, και θα αποτελεί και το τέλος της σειράς.

Σε μια σχετική δήλωση στο IGN, η Telltale Games επιβεβαίωσε ότι “πήρε τη δύσκολη απόφαση να αποχαιρετήσει ένα μεγάλο κομμάτι συνεργατών μετά από έναν χρόνο με αξεπέραστα εμπόδια”. Το Studio επίσης επιβεβαίωσε ότι θα διατηρήσει τη συνεργασία με 25 υπαλλήλους για να “εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη διοίκηση και τους συνεργάτες”.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την δήλωση του CEO της Telltale Games, Pete Hawley:

“Ήταν ένας πραγματικά δύσκολος χρόνος για την Telltale καθώς δουλεύαμε με σκοπό να βάλουμε την εταιρεία σε νέα πορεία. Δυστυχώς, μας τελείωσε ο χρόνος και δεν φτάσαμε ποτέ εκεί. Παρότι θέσαμε σε κυκλοφορία ορισμένο από το καλύτερό μας περιεχόμενο φέτος και λάβαμε τεράστιο ποσοστό θετικών σχολίων, αυτό δεν μεταφράστηκε αντίστοιχα και σε πωλήσεις. Με βαριά καρδιά βλέπουμε τους φίλους μας να φεύγουν σήμερα για να εξαπλώσουν την ιστορία της εταιρείας μας στη βιομηχανία του gaming.”

H εταιρεία δεν σχολίασε την ακύρωση των μελλοντικών projects, ανέφερε μόνο ότι θα κοινοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες στις επόμενες εβδομάδες.

Κάποιοι πρώην εργαζόμενοι της Telltale έγραψαν για τη λήξη της συνεργασίας τους στο Τwitter.

Τον περασμένο Νοέμβριο, το studio σταμάτησε τη συνεργασία με το 25% του προσωπικού με σκοπό την αναδιάρθρωση της εταιρείας. Η Telltale δέχθηκε μήνυση από τον συνιδρυτή και πρώην CEO, τον Kevin Bruner, τον περασμένο Ιούνιο, αφού είχε αποχωρήσει τον Μάρτιο του 2017.

Το IGN Greece εύχεται τα καλύτερα σε όσους έχασαν τη δουλεία τους στα σημερινά νέα.


Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.