“Γενηθήτω σκοτάδι” στις φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν του “Daredevil”

Επιστροφή στις 19 Οκτωβρίου.Με το trailer και την ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν του...

Επιστροφή στις 19 Οκτωβρίου.

Με το trailer και την ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν του “Daredevil να έρχονται στη δημοσιότητα νωρίτερα, την προηγούμενη εβδομάδα, για τη σειρά μόλις κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες με τον Matt Murdock (Charlie Cox) φανερά στο επίκεντρο.

Από το trailer, ήδη, είδαμε τον Matt στην χαρακτηριστική του μαύρη ενδυμασία και με τη γνωστή μάσκα της πρώτης σεζόν. Φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής δεν θα χρειαστεί την εξοπλισμένη, κόκκινη στολή του σύντομα.

Επιπλέον, παρά τη μικρή του διάρκεια, το trailer αποκάλυψε και την επιστροφή του Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) ή αλλιώς Kingpin, μαζί με λίγη δράση και αιματηρές εξελίξεις. Οι φωτογραφίες από την 3η σεζόν ακολουθούν μια πιο φωτεινή γραμμή από αυτή του trailer, οι αφίσες ωστόσο μιλούν για αρκετό σκοτάδι.

Λίγο “Γενηθήτω σκοτάδι” και λίγο γοτθικό θέμα με σταυρούς και η 3η σεζόν προβλέπεται αρκετά πιο σκοτεινή απ’ ό,τι έχουμε ήδη δει στη γνωστή σειρά των Marvel/Netflix. “Μη φοβάσαι το σκοτάδι. Γίνε το σκοτάδι”, και φανταζόμαστε πολλά σενάρια για το πώς ο πρωταγωνιστής θα διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Μέσα σε όλα, η μία αφίσα περιλαμβάνει και ένα easter egg που ενοποιεί το “Daredevil” με ακόμα έναν γνωστό κόσμο της Marvel.

Από το trailer μάθαμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω καρέ-καρέ όπως εμφανίστηκαν και αναλύθηκαν.

Ένα promo της 3ης σεζόν της σειράς που κυκλοφόρησε νωρίτερα, πυροδότησε μία συζήτηση περί Marvel-ικών ηρώων, καθώς και αρκετές απορίες για το μέλλον του Matt Murdock. Το τι πρόκειται ακριβώς να συμβεί θα το μάθουμε στις 19 Οκτωβρίου, με την πρεμιέρα του 3ου κύκλου.

Για ακόμα περισσότερα από τον τηλεοπτικό κόσμο της Marvel, ενημερωθείτε σχετικά με το φινάλε του Iron Fist, την τρίτη σεζόν της “Jessica Jones” και τον νέο αντίπαλο του “Luke Cage”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.