Τριακόσιες πενήντα τρεις ημέρες μετά …

Δεν είναι πολλές οι φορές που προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε στη θέση του για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Οι πλέον πρόσφατες περιπτώσεις ήταν αυτές του Βλάνταν Ιβιτς, Αγγελου Αναστασιάδη, Φερνάντο Σάντος, Ντούσαν Μπάγεβιτς και τώρα τη σκυτάλη έχει παραλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Δεν είναι πολλές οι φορές που προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε στη θέση του για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Οι πλέον πρόσφατες περιπτώσεις ήταν αυτές του Βλάνταν Ιβιτς, Αγγελου Αναστασιάδη, Φερνάντο Σάντος, Ντούσαν Μπάγεβιτς και τώρα τη σκυτάλη έχει παραλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, παρ’ ότι δεν ήταν στον πάγκο του «Δικεφάλου» από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν χάνοντας την προετοιμασία, έχοντας παραλάβει τα ηνία της ομάδας από τον Αύγουστο ήταν παρών στον περσινό – αντίστοιχο – αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και πάλι Κυριακή, στις 22 Οκτωβρίου, την ίδια ακριβώς ώρα, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη χάρη σε γκολ του Ένγκελς στο 55’.
Τριακόσιες πενήντα τρεις ημέρες μετά από εκείνη την ομάδα, πλέον δεν υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Λέοβατς, Ζαμπράνο, Τσίμιροτ, Μακ, Κάμπος, ενώ ο Ρέι που είχε αγωνιστεί ως βασικός τερματοφύλακας, πλέον έχει δώσει τη θέση του στον Πασχαλάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.