Ρουί Βιτόρια: «Δεν υπάρχουν φαβορί, είμαστε έτοιμοι»

Ο Ρουί Βιτόρια απέφυγε να χαρακτηρίσει τη Μπενφίκα φαβορί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως δεν τον επηρεάζει η πίεση και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη.

Ο Ρουί Βιτόρια απέφυγε να χαρακτηρίσει τη Μπενφίκα φαβορί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως δεν τον επηρεάζει η πίεση και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν η πίεση είναι στην Μπενφίκα και τι περιμένει
: «Δεν υπάρχουν φαβορί. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει δυνατά στο πρωτάθλημά της. Σε αυτή τη φάση των ομίλων δεν υπάρχουν φαβορί. Είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε τις δυνατότητές μας».

Για το ποιος θα πάρει τη θέση του Ζαρντέλ: «Δεν πρόκειται να σας πω. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον άλλο να μπει και να δείξει τι αξίζει».

Για το αν πιστεύει ότι η Μπενφίκα θα είναι επηρεασμένη από το γεγονός ότι έχει να κερδίσει καιρό στο Champions League και από τα δύσκολα ματς που έχει: «Είναι μια νέα ομάδα. Έχουμε όμως καταφέρει να περάσουμε δύσκολα ματς στα προκριματικά. Κοιτάζω το παρόν. Έχουμε ένα δύσκολο ματς. Περνάμε πάντα στους παίκτες μας να κοιτάμε το επόμενο ματς ξεχνώντας το προηγούμενο και επικεντρωνόμαστε πάντα στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Για το αν νιώθει πίεση λόγω της κριτικής που ασκείται
: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν κοιτάμε πίσω. Πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε το αυριανό ματς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, να κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει πίεση και στις δύο ομάδες: «Και οι δύο ομάδες θα δώσουν άλλα πέντε ματς. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του πίεση. Και εμείς και η ΑΕΚ θέλουμε τον αυριανό αγώνα. Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, όπως και η ΑΕΚ».

Για το αν θα παίξει ο Σάλβιο: «Ο Σάλβιο έχει ταξιδέψει και έχει επανέλθει. Αύριο θα το δούμε αυτό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.