NYCC: Μεγάλες κόμικ σειρές της Marvel που θα μας έρθουν το 2019

Νέα και παλιά ονόματα.Η Marvel σάρωσε την κεντρική σκηνή του Comic-Con της Νέας Υόρκης, για να...

Νέα και παλιά ονόματα.

Η Marvel σάρωσε την κεντρική σκηνή του Comic-Con της Νέας Υόρκης, για να ανακοινώσει στο φανατικό και πιστό κοινό της τα νέα της project, μεγάλα και μικρά, σε ένα πάνελ ονόματι “Next Big Thing”, με τα ηνία να κρατάει ο editor-in-chief, C.B. Cebulski. Οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ένατης τέχνης, από νέους, ολόφρεσκους τίτλους, μέχρι κι εβδομαδιαία κόμικ event.

(Προσοχή, ακολουθούν κάποια spoiler όσον αφορά τα υπερηρωικά κόμικ event της Marvel).

Conan The Barbarian

Ο σεναριογράφος Jason Aaron ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε έναν καινούργιο τίτλο Conan, μαζί με τον σκιτσογράφο Mahmud Asrar και με εξώφυλλα από τον Esad Ribic. Η Marvel απέκτησε τα δικαιώματα του διάσημου Βαρβάρου τον Ιανουάριο, μετά από διάστημα 15 χρόνων, όπου στεγαζόταν στην Dark Horse. “Αυτό είναι βασικά το βιβλίο που ήθελα να κάνω από τότε που ήμουν 12 χρονών” είπε ο Aaron κατά τη διάρκεια του πάνελ, ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως η ιστορία του θα ξεκινήσει με μια σειρά 12 τευχών, με τίτλο “The Life and Death of Conan”. Το πρώτο τεύχος αναμένεται τον Ιανουάριο του 2019.

The Savage Sword of Conan

Μαζί με τους Aaron και Asrar, ο σεναριογράφος Gerry Duggan ανακοίνωσε κι αυτός πως θα βάλει το χεράκι του για τον σκληροτράχηλο ήρωα, με ένα νέο κόμικ ονόματι “The Savage Sword of Conan”, με σκίτσα από τον Ron Garney κι εξώφυλλα από τον Alex Ross. Όπως προηγουμένως, έτσι κι εδώ, ο Duggan εξέφρασε την αγάπη που έχει στον εν λόγω χαρακτήρα από παιδί, καθώς και τον ενθουσιασμό του να συνεργαστεί μαζί με τον Garney για πρώτη φορά. Ο σεναριογράφος έκανε νύξεις πως η ιστορία του θα επικεντρώνεται γύρω από ένα “κυνήγι θησαυρού”, αλλά προειδοποίησε πως αυτό που θα βρούμε, δεν θα είναι “αυτό που περιμέναμε”. Το “Savage Sword of Conan #1” έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2019.

Avengers: No Road Home

Από την πλευρά των υπερηρώων τώρα, ανακοινώθηκε ένα sequel στο εβδομαδιαίο event που έτρεχε φέτος, το “Avengers: No Surrender”, με τη συνέχεια να τιτλοφορείται “Avengers: No Road Home”. Η ομάδα του No Surrender θα επανενωθεί για το κόμικ sequel, φέρνοντας τους σεναριογράφους Jim Zub, Mark Waid και Al Ewing, πλάι στον καλλιτέχνη Paco Medina. Μάλιστα ο Zub βρέθηκε επί σκηνής για να μιλήσει για τις ιδέες τους, αποκαλώντας το “Νο Road Home” την πιο “μεγάλη, τρελή ιστορία των Εκδικητών” που θα μπορούσαν να πουν.

Ο Zub επίσης teas-αρε το κοινό, πως το νέο αυτό κόμικ θα περιλαμβάνει κάτι “τρελό” στη μέση του event, όπως έγινε και με την ανάσταση του Bruce Banner ως Hulk. “Δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε, αλλά βρήκαμε έναν τρόπο τελικά. Υπάρχει μια τεράστια βόμβα που θα σκάσει στη μέση [της σειράς], που έχει τεράστια επιρροή σε όλο το σύμπαν της Marvel, το οποίο θα σας σοκάρει” είπε. Το “Avengers: No Road Home”, των 10 τευχών, αναμένεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Captain Marvel

Ο Cebulski στη συνέχεια ανακοίνωσε πως ένα νέο Captain Marvel κόμικ έρχεται από την Kelly Thompson και τη σκιτσογράφο Carmen Carnero, η οποία πρόσφατα υπέγραψε μια αποκλειστική συμφωνία με την Marvel. Η εκδότρια Sarah Brunstad εξήγησε πως η νέα κόμικ σειρά θα επικεντρώνεται στην Carol Danvers που προσπαθεί να βρει τον προσανατολισμό της και να βρει τη θέση της μέσα σε ένα ομαδικό περιβάλλον. Η Brunstad είπε πως “είναι μια σημαντική στιγμή γι’ αυτήν. Σε αυτό το πρώτο τεύχος που επιστρέφει, έχει συζητήσεις με τον Tony Stark για να επανενταχθεί στους Avengers και να βρεθεί ξανά στις επάλξεις”. Έκανε επίσης νύξεις πως η ηρωίδα θα κοιτάξει να βρει παλιούς φίλους, με τη σκυτάλη να έχει η Spider-Woman ως μία από τις πρώτες κι άμεσες σχέσεις που θα προσπαθήσει να επαναπροσδιορίσει. Το “Captain Marvel #1” θα ξεκινήσει να εκδίδεται τον Ιανουάριο, πριν την κυκλοφορία της ομώνυμης ταινίας της Marvel.

Legacy Titles

Ο Cebulski ύστερα συνέχισε με επιλεγμένες κι εκλεπτυσμένες ανακοινώσεις για την 80η επέτειο της Marvel. Η εκδότρια εταιρεία θα λανσάρει ρετρό σειρές, όπως το “War Is Hell” των Howard Chaykin και Phillip Kennedy Johnson, το ” Journey into Unknown Worlds” των Cullen Bunn και Clay McLeod Chapman, και το “Crypt of Shadows” των Al Ewing και Garry Brown. Επίσης, θα κυκλοφορήσει και μια σπέσιαλ έκδοση του “Marvels” των Kurt Busiek και Alex Ross, για τα 25 χρόνια της επετείου, κάτι που ώθησε τον Cebulski να πει πως “οι δύο αυτοί δημιουργοί επιστρέφουν στην Marvel για διάφορα project”, για τα οποία φυσικά δεν μπορούσε να μιλήσει παραπάνω.

War of the Realms

Το πάνελ της Marvel ολοκληρώθηκε με μια ανακοίνωση έκπληξη για το επόμενο μεγάλο event, που θα ονομάζεται “War of the Realms”, θα γραφτεί από τον Jason Aaron και θα σχεδιαστεί από τον Russell Dauterman. Ο εκδότης Tom Brevort τοποθέτησε την ιστορία στο είδος “του σπαθιού και της μαγείας”, με τον Brunstad να κάνει νύξεις για την… Jane Foster.


Πώς σας φάνηκαν οι ανακοινώσεις της Marvel; Ποιο κόμικ ανυπομονείτε να ξεφυλίσσετε και να πιάσετε στα χέρια σας;


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.