Έχουμε πλαίσιο κυκλοφορίας για το “Psychedelica of the Black Butterfly”

Από την Intragames.H Intragames είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του...

Από την Intragames.

H Intragames είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του “Psychedelica of the Black Butterfly” μέσα στο 2018.

Στο “Psychedelica of the Black Butterfly”, ένα κορίτσι ξυπνά σε ένα μυστηριώδες αρχοντικό χωρίς να θυμάται πώς έφτασε εκεί. Για να μεγαλώσει η σύγχυσή της, δεν μπορεί πλέον να θυμηθεί το όνομα ή το παρελθόν της. Προτού να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση της, δέχεται επιθέσεις από ένα απαίσιο τέρας και αναγκάζεται να τρέξει για τη ζωή της.

Ακολουθήστε τις μαύρες πεταλούδες, καθώς οι επιλογές σας ξεκλειδώνουν πολυάριθμα μονοπάτια ιστορίας, ένα αρχοντικό γεμάτο συναρπαστικούς χαρακτήρες και ένα πλήθος από εκπληκτικά endings. Ένα μίνι παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν επιπλέον στοιχεία της πλοκής . Σε μια εξαιρετικά μοναδική, σουρεαλιστική ατμόσφαιρα με αντιθέσεις φωτεινών, ψυχεδελικών χρωμάτων και σκούρων, σιωπηρών τόνων, το παιχνίδι είναι μια αξέχαστη περιπέτεια.

Το συναρπαστικό “Psychedelica of the Black Butterfly” κατακλύζει τον παίκτη με όμορφα γραφικά, γοητευτικούς χαρακτήρες και μυστηριώδη υπόβαθρα. Επιπλέον, ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να αποφασίσει τη δική του μοίρα για διαφορετικές απολήξεις σε κάθε απόφαση, που η αλλαγή μπορεί να γίνει αισθητή, καθώς περνάει η ιστορία.

Η έκδοση Steam θα εμπλουτιστεί με τις φωνές των αρχικών voice actors, με υποστήριξη Full HD διαθέσιμη για το πιο ευχάριστο περιβάλλον παιχνιδιού. Οι χειρισμοί πληκτρολογίου και mouse είναι πλήρως βελτιστοποιημένoι για να προσφέρουν στους παίκτες άνετη εμπειρία.

Το “Psychedelica of the Black Butterfly” θα περιλαμβάνει κορεάτικους, κινέζικους (παραδοσιακούς) και αγγλικούς υπότιτλους για το παγκόσμιο ακροατήριο. Το πρόγραμμα προπαραγγελίας και κυκλοφορίας θα είναι σύντομα διαθέσιμο.


Δελτίο Τύπου

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.