Από άλλο κόσμο τα νούμερα τηλεθέασης του “Doctor Who”

13η και τυχερή!Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του "Doctor Who" έγινε στις 7 Οκτωβρίου και όλα δείχνουν...

13η και τυχερή!

Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του “Doctor Who” έγινε στις 7 Οκτωβρίου και όλα δείχνουν ότι η 13η Doctor άλλαξε τα δεδομένα για το κανάλι.

Σύμφωνα με το Variety, η πρεμιέρα της 11ης σεζόν έφτασε τους 10,9 εκ. θεατές, ξεπερνώντας ακόμα και το πρόσφατο ρεκόρ του καναλιού που έφερε το “Bodyguard”. Το δεύτερο επεισόδιο απέσπασε 7,1 εκ. θεατές.

“Είναι καταπληκτικό να βλέπεις το κοινό να αντιδρά με καλό τρόπο στην Jodie Whittaker και στην 13η Doctor με τόσο καλά νούμερα”, είπε η Charlotte Moore, Διευθύντρια Περιεχομένου του BBC.

Εκτός από τους θεατές που έκατσαν να δουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς με την προβολή της στο κανάλι, άλλα 2 εκ. το είδαν μέσω της υπηρεσίας streaming του BBC.

Η πρεμιέρα του Peter Capaldi ως Doctor στην σειρά είχε 6,8 εκ. θεατές, ενώ οι Matt Smith και David Tennant, 7,7 εκ. και 8 εκ. θεατές αντίστοιχα.

Η ενδέκατη σεζόν του “Doctor Who” αποτελεί την απαρχή αρκετών αλλαγών για την εμβληματική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Πέρα από την πρώτη γυναικεία ενσάρκωση του Doctor, ο Chris Chibnall του “Broadchurch” παίρνει την σκυτάλη από τον Moffat ως showrunner. Ο Matt Strevens είναι ο εκτελεστικός παραγωγός.

Αλλαγές ήρθαν και στη δομή των συμμάχων του Doctor με μια τριάδα companions (Tosin Cole, Mandip Gill και Bradley Walsh) να αντικαθιστούν, τουλάχιστον για τα πρώτα επεισόδια, την παραδοσιακή μοναχική γυναικεία παρουσία.

Εννιά διαφορετικούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες θα συνθέσουν την σεζόν που θα αποτελείται συνολικά από 10 επεισόδια, λιγότερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει, τα οποία θα έχουν διάρκεια 50 λεπτών.

Εσείς τι πιστεύετε για τη νέα Doctor; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.