«Δεν καταλαβαίνω τη στάση του Αστέρα»

Το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής για την απόδοσή του στο ματς με τον ΟΦΗ, παρέλαβε ο αρχηγός του Αρη, Νίκος Λαζαρίδης.

Το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής για την απόδοσή του στο ματς με τον ΟΦΗ, παρέλαβε ο αρχηγός του Αρη, Νίκος Λαζαρίδης. Την τιμητική διάκριση (δεύτερη στη σεζόν για τον Καστοριανό στόπερ), παρέδωσε ο γενικός αρχηγός των κιτρίνων, Γιώργος Κολτσίδας, ο οποίος, είπε: « Ο Νίκος όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκεται την ομάδα μας έχει προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσε και ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρίσκεται στο σύλλογό μας. Θέλω επίσης να ευχηθώ σ΄ όλο τον κόσμο και στο Νίκο, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!».

Σε ερώτηση για το εάν θα έκανε δίδυμο στα στόπερ με τον Λαζαρίδη, όντας ο ίδιος κεντρικός αμυντικός, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, απάντησε: «Βεβαίως! Θα ήταν ένα ενδιαφέρον δίδυμο».

Από τη δική του πλευρά και κρατώντας το βραβείο στα χέρια του, ο Λαζαρίδης, τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που με την ψήφο του, μου έδωσε αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον κ. Κολτσίδα που μου το παρέδωσε. Προσπαθώ σε κάθε αγωνιστική να είμαι όσο καλύτερος μπορώ και να βοηθάω την ομάδα μου για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βέβαια, κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένεις, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά, ώστε να τελειώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι».

Για τα γεγονότα με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε: «Σίγουρα καταδικάζουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές αυτά τα γεγονότα. Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα, προκειμένου να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά, αλλά νομίζω αν τιμωρηθεί η ομάδα, θα πρέπει να τιμωρηθεί με βάση τους κανονισμούς και όχι αυτούς που δεν έχουν βγει ακόμη! Νομίζω πως κάποιοι προδικάζουν το αποτέλεσμα. Αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι της ομάδας μας κάνουν κάποιες κινήσεις για να μπορέσει ο σύλλογος να δικαιωθεί. Διότι έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια αντικείμενα να πέφτουνε και να σημαδεύουνε και ποδοσφαιριστές ακόμη.».

Για τη μεταβολή της στάσης του Αστέρα Τρίπολης: «Εντάξει, νομίζω πως οι άνθρωποι του Αστέρα την ημέρα του παιχνιδιού λέγανε να συνεχιστεί το παιχνίδι και απ΄ ότι διαβάζω και μαθαίνω αυτή τη στιγμή λένε το αντίθετο! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτή η ανατροπή.».

Ο Λαζαρίδης έστειλε κα τη δική του ευχή, ενόψει Πάσχα: «Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο, καλό Πάσχα, όλοι να είναι υγιείς και κοντά στην ομάδα».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.