“Πασάς” ο Χαβίτο στην Τουρκία

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αλλά δεν θα έλεγε όχι και αν συνέχιζε την καριέρα του στην Ορντούρσπορ, όπου έχει δοθεί δανεικός.

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αλλά δεν θα έλεγε όχι και αν συνέχιζε την καριέρα του στην Ορντούρσπορ, όπου έχει δοθεί δανεικός. Ο Ισπανός μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για τη ζωή στην Τουρκία και τα σχέδια του για το μέλλον. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχω παράπονο, είμαι καλά εδώ. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, είμαι ήσυχος, δεν έχω άγχος. Το κακό είναι ότι δεν έχω μαζί μου την οικογένειά μου, αφού έμειναν στην Ελλάδα λόγω του σχολείου. Για μένα είναι σημαντικό που βρίσκεται εδώ ο Κούπερ. Τον ήξερα και με ήξερε. Παίζω πλέον αρκετά συχνά. Συνήθως αγωνίζομαι δεξί χαφ-εξτρέμ, πηγαίνω πάνω-κάτω, τα γνωστά δηλαδή, που κάνω με προπονητή του Κούπερ και όχι μόνο.

Βλέπω τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο internet. Είδα το ματς με τον Παναιτωλικό, που η ομάδα κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Με τον Παναθηναϊκό δεν το είδα ζωντανά, αλλά το είδα μετά. Παρακολουθώ συχνά, όποτε μπορώ, όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και χαίρομαι για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Ξέρω ότι στην Ορντούρσπορ θέλουν να με κρατήσουν. Απ’ όσα καταλαβαίνω είναι ικανοποιημένοι. Πρώτα, όμως, θα έρθω στην Ελλάδα για να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε. Αν με θέλει ο Ολυμπιακός, θα παίξω εκεί. Θα δούμε τι θα γίνει, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον Βαλβέρδε.»

Για τη συνάντησή του με τον Άλμπερτ Ριέρα: «Είδα λίγο τον Ριέρα στο ζέσταμα. Μιλήσαμε για λίγα λεπτά. Είπαμε πώς περνάμε στην Τουρκία κι εκείνος μου είπε ότι έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ του κόσμου σε Ελλάδα και Τουρκία.».

Για τον Νταβίντ Φουστέρ: «Με τον Νταβίντ μιλάμε συχνά. Είναι πολύ καλός μου φίλος. Με ρωτάει πώς περνάω εδώ, μαθαίνει τα νέα μου, όπως κι εγώ τα δικά του. Είναι μικρή πόλη εδώ, δεν έχεις και πολλά πράγματα να κάνεις.»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.