Κόρμπος: “Τώρα δεν κυνηγάμε…”

Ο Παναγιώτης Κόρμπος δήλωσε πως μετά τη νίκη επί της Ξάνθης ο Λεβαδειακός έχει λιγότερο άγχος για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος δήλωσε πως μετά τη νίκη επί της Ξάνθης ο Λεβαδειακός έχει λιγότερο άγχος για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. «Τώρα μας κυνηγούν και δεν κυνηγάμε κανέναν» είπε ο 27χρονος αμυντικός στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν πίστεψε κανείς πως θα μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία:
«Μόνο οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση πίστεψαν σε αυτό. Όσοι είδαν τα φιλικά ή διάβαζαν τα όσα έγραφαν εκείνη την περίοδο οι εφημερίδες έλεγαν ότι εμείς θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα υποβιβαστούμε. Εκείνο που μας δυσκόλεψε ήταν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σε δεκαπέντε μέρες είχαμε πέντε αγώνες. Σε κάποια φάση μας βγήκε η κούραση και θα μπορούσε να μας στοιχίσει. Στόχος μας ήταν η παραμονή και τώρα έχουμε λιγότερο άγχος. Τώρα μας κυνηγούν και δεν κυνηγάμε κανέναν».

Για τη δική του πορεία και τη διαφαινόμενη παραμονή του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα:
«Πιστεύω ότι δεν ευθύνεται μόνο ένας ποδοσφαιριστής που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, όμως είμαστε πάνω από όλα ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο για τη σωτηρία μας. Αυτό είναι ένας μεγάλος άθλος για εμάς, αφού είχαμε τα συνεχόμενα παιχνίδια και τελικά τα καταφέραμε».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας:
«Ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος οι περισσότερες ομάδες έμπαιναν με έναν αέρα πως θα μπούμε στο γήπεδο και θα μας βάλουν τρία και τέσσερα γκολ. Ωστόσο, μέσα στο γήπεδο είναι διαφορετικά τα δεδομένα και τώρα που μας έχει φύγει το άγχος για την παραμονή παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τον Γιώργο Παράσχο:
«Είναι πολύ καλός προπονητής. Το σημαντικότερο για έναν προπονητή είναι να έχει 27-28 ποδοσφαιριστές και να μην έχει κανείς να πει κάτι για εκείνον. Αν δεν μείνει θα είναι τεράστιο λάθος από τη διοίκηση. Μεγάλο ρόλο μέσα σε μία ομάδα παίζει και ο προπονητής. Σίγουρα τα αποδυτήρια έχουν τεράστια σημασία, αφού σε αρκετά ματς οι ποδοσφαιριστές των αντίπαλων ομάδων τσακωνόντουσαν μέσα στο γήπεδο. Εμείς, όμως, ποτέ δεν τσακωθήκαμε, δεχόμασταν κάποιο γκολ και λέγαμε “δεν πειράζει, συνεχίζουμε”».

Για τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο. Έτυχε να είναι αυτές οι ομάδες τόσο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα μπορούσαμε και εμείς να είμαστε τόσο χαμηλά. Το να σωθείς ή να υποβιβαστείς είναι μια κλωστή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.