Αρνήθηκε να ανέβει στο βάθρο ο Μακ Χόρτον (pic)

Ο Αυστραλός Ολυμπιονίκης Μακ Χόρτον αρνήθηκε να ανέβει στο βάθρο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στην Κορέα. Νικητής στα 400 μέτρα ελεύθερο ο Σουν Γιάνγκ ο "αιώνιος εχθρός" του Χόρτον.
22/07/2019 • 01:43
Ο Χόρτον (αριστερά) αρνήθηκε να ανέβει στο βάθρο
  • shares
Ο Αυστραλός Ολυμπιονίκης Μακ Χόρτον αρνήθηκε να ανέβει στο βάθρο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στην Κορέα. Νικητής στα 400 μέτρα ελεύθερο ο Σουν Γιάνγκ ο "αιώνιος εχθρός" του Χόρτον.Σε μια κίνηση που προσέβαλλε όλη την Κίνα ο Αυστραλός χρυσός Ολυμπιονίκης Μακ Χόρτον αρνήθηκε να ανέβει στο βάθρο κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης των νικητών για τα 400 μέτρα ελεύθερο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στην Κορέα. Ο Χόρτον τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Γιάνγκ.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Χόρτον είχε πάρει το χρυσό και ο Σουν Γιάνγκ ήταν δεύτερος. Πριν από εκείνον τον τελικό ο Χόρτον είχε δηλώσει ότι ο Σουν Γιάνγκ ντοπάρεται θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο ο Κινέζος είχε "κρυφτεί" από επίσημες υποχρεώσεις για ένα τρίμηνο πριν τους Αγώνες.

Ο Αυστραλός τερμάτισε δεύτερος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και αρνήθηκε να ανέβει στο βάθρο δίπλα στον ορκισμένο εχθρό του. Ο προπονητής της Αυστραλίας αλλά και η ομοσπονδία δεν είχαν γνώση για την πράξη του Χόρτον ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι