Ζουρνατσίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται το Αλεξάνδρειο»

Ο τιμ μάνατζερ του «Δικέφαλου» σχολίασε τη νίκη των «ασπρόμαυρων» από τη δική του οπτική γωνία, ενώ μίλησε και για την αναβολή του αγώνα.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα στην ομάδα, που δεν ήταν το καλύτερο μετά τον άδοξο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Basketball Champions league. Στις δηλώσεις που έκανε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατσίδης, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. 

Αρχικά τόνισε: «Να ευχαριστήσω πρώτα από όλους το προπονητικό τιμ για τον τρόπο με τον οποίο προετοίμασαν τον αγώνα και κυρίως τους παίκτες μας. Ιδιαίτερα τους Έλληνες, που αντιλαμβανόμενοι τη σημασία αυτού του αγώνα, αγωνίστηκαν με τέτοιο τρόπο και βοήθησαν τους ξένους παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει. Οι παίκτες μας έδειξαν ότι δεν φοβούνται να παίξουν στο Παλέ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα για να κάνει προπόνηση ο Άρης, όπως είπαν πρόσφατα παλιοί παράγοντες του Άρη. Είναι παλικάρια και εξαιρετικοί παίκτες».

Στη συνέχεια ο Ζουρνατσίδης στάθηκε στο πλάνο που υπηρετεί ο ΠΑΟΚ την τρέχοτυσα σεζόν: «Πολύ συνειδητά υποστηρίζουμε το πλάνο με τους Έλληνες παίκτες. Χρειάζεται χρόνο, το ξέρουμε και δεν μας πειράζει που κάποιες φορές έρχονται και άσχημα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να γίνει ξανά ο ΠΑΟΚ μεγάλος».

Για τις συνθήκες του αποψινού αγώνα τόνισε: «Ευχαριστούμε τη διοικούσα επιτροπή του Άρη για την προσπάθεια που έκανε, παρά το μικρό διάστημα που έχει αναλάβει, για να διεξαχθεί ο αγώνας σε καλές συνθήκες, με εξαίρεση τα γεγονότα στο τέλος».

Δεν ξέχασε, δε, να αφιερώσει τη νίκη στο μεγάλο απόντα της αποψινής αναμέτρησης, τον Μπανε Πρέλεβιτς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, που αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στη μέση, πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το παρελθόν. Είμαστε πολύ δεμένος σύλλογος σε όλα τα τμήματα, με μεγάλη συμπαράσταση από όλους σε όλους».

Όσο για τη δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη ότι ευνόησε τον ΠΑΟΚ η αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα, υποστήριξε με νόημα: «Δηλαδή, ο κουρασμένος κι απογοητευμένος ΠΑΟΚ, με αγώνες Τετάρτη και Σάββατο, είχε το αβαντάζ απέναντι σε μια ομάδα που δεν αγωνίστηκε σε τέτοιο ρυθμό; Να ψάξετε από ποτέ είχε τεθεί το αίτημα της αναβολής. Ο Άρης ήθελε τότε την αναβολή! Άκουσα πολλά πράγματα. Ξέρω ότι σε κάτι τέτοιες μονομαχίες, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ο χαμένος…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.