Ικανοποίηση για την εμφάνιση όχι για το αποτέλεσμα

Δύο ημέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη Νέα Σμύρνη επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας, όχι όμως και για το αποτέλεσμα.

Δύο ημέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη Νέα Σμύρνη επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας, όχι όμως και για το αποτέλεσμα.

Ο Απόστολος Μάντζιος και οι συνεργάτες του, είδαν τους παίκτες να ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές τους και πραγματικά να κυριαρχούν επί του αντιπάλου τους, αλλά να μην μπορούν και να τον καταβάλλουν. Κι αυτό παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος από το ξεκίνημα του αγώνα, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Μάλιστα στην Πλατεία επικρατεί η άποψη πως η ομάδα έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενώ είναι εμφανή τα σημάδια της βελτίωσή της, σε τομείς όπως η φυσική κατάσταση, όπου πραγματικά ο Πανιώνιος πνίγει τον αντίπαλο με το πρέσινγκ που εφαρμόζει και η αμυντική λειτουργία είναι τέτοια που πραγματικά ο Σιδεράκης έχει γίνει ο μεγαλύτερος… τζαμπατζής στο πρωτάθλημα, το αποτέλεσμα δεν ήρθε.

Ειδικότερα δε για τα εκτός έδρας παιχνίδια, στην Νέα Σμύρνη πιστεύουν ότι σύντομα θα έρθει και το δυνατό αποτέλεσμα. “Χάσαμε στην Ξάνθη από μία κεφαλιά με το… σβέρκο. Στο Ηράκλειο από ένα αστείο πέναλτι. Στην Τούμπα από ένα σουτ με το καλάμι και από την ΑΕΚ χάσαμε από ένα σουτ με την… φτέρνα. Αλλες φάσεις δεν έγιναν σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Αλλά αυτή είναι η μπάλα”. Την ίδια στιγμή θεωρούν πως αν ο Πανιώνιος είχε καταφέρει να αξιοποιήσει στο ίδιο βαθμό με τους αντιπάλους του, τις ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει, τότε πραγματικά ήδη θα είχε πετύχει την σωτηρία του και θα έβαζε πλώρη για μεγαλύτερα πράγματα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μάντζιος είδε την Δευτέρα τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε χορηγήσει την Κυριακή. Σάμαρης, Πετκάκης και Αυλωνίτης δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνονται ενοχλήσεις και πλέον ακολουθούν θεραπεία. Ομως η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να είναι στην διάθεσή του.

Ο Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Σταυροθανασόπουλος, ενώ ο Μπούζας ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Ο Ρόκας απουσίασε με άδεια από την τεχνική ηγεσία για προσωπικούς του λόγους και την Τρίτη αναμένεται να είναι κανονικά στο πρόγραμμα.

Τέλος, ο Κούτσι θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ, ενώ ο Σιόβας την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.