Πασκουάλ: “Μετά το Λαύριο θα αποφασίσουμε για άλλη αλλαγή”

Νοοτροπία πλέι οφ επέδειξε κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός όπως είπεο Τσάβι Πασκουάλ, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ακόμα μία αλλαγής στο ρόστερ των πρασίνων.

Νοοτροπία πλέι οφ επέδειξε κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός όπως είπεο Τσάβι Πασκουάλ, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ακόμα μία αλλαγής στο ρόστερ των πρασίνων.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχάς να συγχαρώ την ΑΕΚ γι’ αυτό που πέτυχε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι με νοοτροπία πλέι οφ. Έχουμε δύο παιχνίδια σε 48 ώρες και θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε με αυτή τη νοοτροπία.

Μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι και είχαμε πνεύμα ομαδικό και καλό ρυθμό στην επίθεση. Στην άμυνα ελέγξαμε λίγο-πολύ όπως τα θέλαμε, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο που ήμασταν λίγο χειρότεροι. Στο τρανζίσιον ήμασταν δυναμικοί και βρεθήκαμε με πλεονέκτημα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν θα κάνει άλλη αλλαγή στο ρόστερ μέχρι τα πλέι οφ: «Έχουμε μέχρι τη Δευτέρα περιθώριο για να πάρουμε την απόφαση. Θα δούμε αφού παίξουμε και το παιχνίδι με το Λαύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.