Ράιτ: Ο τίτλος είναι ομαδικός

Ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η δεύτερη φορά ήταν. Ο Λαμάρ Ράιτ αναδεικνύεται για τέταρτη φορά φέτος MVP του πρωταθλήματος, αλλά ξεκαθαρίζει πως αυτός ο τίτλος δεν ανήκει στον ίδιο μόνο, αλλά και στους συμπαίκτες του

Ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η δεύτερη φορά ήταν. Ο Λαμάρ Ράιτ αναδεικνύεται για τέταρτη φορά φέτος MVP του πρωταθλήματος, αλλά ξεκαθαρίζει πως αυτός ο τίτλος δεν ανήκει στον ίδιο μόνο, αλλά και στους συμπαίκτες του.Με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και άλλα τόσα κλεψίματα και κυρίως με την ευστοχία του σε κρίσιμες βολές οδήγησε το Ρέθυμνο στην επιστροφή του στις νίκες με 71-67 επί του Ηλυσιακού.

«Σχετικά με τον τίτλο του MVP, έχω τονίσει ξανά πως είναι ομαδικός τίτλος. Όλη η ομάδα προσπαθεί πάρα πολύ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου κατέκτησα αυτό το βραβείο. Στα τελευταία λεπτά πήρε προσπάθειες και βρήκε τον στόχο. Αυτή ήταν και η 4η φορά στο φετινό πρωτάθλημα που αναδεικνύομαι MVP και αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου, αλλά και για την πόλη του Ρεθύμνου γενικότερα», ήταν τα λόγια τους 27χρονου Αμερικανού όσον αφορά το γεγονός ότι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Α1.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση στα Ιλίσια; «Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ήταν πολύ δύσκολο και δυνατό. Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Καβάλα και τα καταφέραμε», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.