Στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο νεανίδων η εθνική ομάδα

Με 13μελή αποστολή θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων της καλλιτεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου.
15/07/2018 • 17:51
Συγχρονισμένη κολύμβηση
  • shares
Με 13μελή αποστολή θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων της καλλιτεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου. 

Τη εθνική ομάδα, η οποία αναχωρεί αύριο Δευτέρα (16/7) για την ουγγρική πρωτεύουσα, απαρτίζουν οι αθλήτριες Άννα Μαρία Ταξοπούλου (Σόλο Τεχνικό, Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Σόλο Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο), Ιφιγένεια Δίπλα (Σόλο Ελεύθερο, Ντουέτο Τεχνικό, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Σόλο Τεχνικό, αναπλ. Ντουέτο Ελεύθερο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Ντουέτο Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Ντουέτο Τεχνικό), Όλγα Κουργιαντάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Βασιλική Κοφίδη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Βιολέτα Ζουζούνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Νεφέλη Γκαγιάνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Αναστασία Κουτσελίνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Ευδοκία Φανού (Κόμπο, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο), Ειρήνη Γιαννούλου (Κόμπο), Αναστασία Δοδοντζίδη (Κόμπο), Νικολέτα Παπαγεωργίου (Μικτό Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο), καθώς και ο Βασίλης Γκορτσιλάς (Μικτό Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο).

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου, η οποία μαζί με την Ναταλία Τσερνέτσκα θα συνοδεύσουν την ελληνική αποστολή στη Βουδαπέστη, δήλωσε: «Μετά την πετυχημένη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τάμπερε, από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένη και ήταν ένα σημαντικό τεστ, η ομάδα θα μετάσχει στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, ακόμα πιο καλά προετοιμασμένη και με κάποιες αλλαγές, ευελπιστώντας σε μια ακόμα καλύτερη παρουσία».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά