Γραμμόζης: “Στόχος η παραμονή”

Την πεποίθησή του πως η Κέρκυρα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, εξέφρασε ο Δημήτης Γραμμόζης ο οποίος βραβεύτηκε ως ο παίκτης που σημείωσε το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής.

Την πεποίθησή του πως η Κέρκυρα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, εξέφρασε ο Δημήτης Γραμμόζης ο οποίος βραβεύτηκε ως ο παίκτης που σημείωσε το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο έμπειρος μέσος παρέλαβε την Πέμπτη το βραβείο του, από τον παλιό παίκτη της ομάδας και νυν υπεύθυνο ασφαλείας, Μιχάλη Ψάιλα.

Ο τελευταίος στις δηλώσεις του, τόνισε: “Με μεγάλη μου χαρά σου παραδίδω το βραβείο, για το φανταστικό σου γκολ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Σου εύχομαι, δε, να σημειώσεις και άλλα τέτοια, καθώς γκολ όπως αυτά, πέρα απ’ τους βαθμούς που χαρίζουν στην ομάδα μας, ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο”.

Απ’ την πλευρά του, ο Γραμμόζης, επισήμανε: “Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που ψήφισε το δικό μου γκολ. Αποτελεί τιμή για μένα αυτή η βράβευση. Εκείνη τη στιγμή δεν πολυκατάλαβα τι έκανα, μόνο όταν το είδα στο video. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να φέρω την μπάλα κοντά στην εστία, με λίγο ρίσκο, για να σκοράρεις, ωστόσο, από εκτέλεση κόρνερ χρειάζεται και τύχη. Και χαίρομαι πολύ που, τελικά, μ’ αυτό το γκολ και ο ΑΟ Κέρκυρα πήρε το βαθμό και ο κόσμος ευχαριστήθηκε μια ωραία, νομίζω, στιγμή. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στα επόμενα παιχνίδια -είτε από εμένα, είτε από τους συμπαίκτες μου- ώστε, πάνω απ’ όλα, να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Και πάλι, ευχαριστώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.