Μπασέμ: “Θα στείλουμε τις εγγυήσεις…”

Ο γραμματέας του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπασέμ υποστηρίζει ότι θα ικανοποιήσει τον όρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη να εμφανίσει τα 15 εκ ευρώ.

Ο γραμματέας του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπασέμ υποστηρίζει ότι θα ικανοποιήσει τον όρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη να εμφανίσει τα 15 εκ ευρώ. «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις αξιώσεις του κ. Βαρδινογιάννη. Επικοινώνησα προσωπικά με τους νομικούς του εκπροσώπους και μου ανέλυσαν τα δεδομένα και το τι ζητάει η άλλη πλευρά. Σεβόμαστε αυτά που ζητάει ο κ. Βαρδινογιάννης και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα επ’ αυτού», δήλωσε στο «Goal».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και ο κ. Βαρδινογιάννης θα έχει στη διάθεσή του ό,τι έχει ζητήσει λίαν συντόμως. Μόλις αποσταλούν τα χρήματα θα περιμένουμε την απάντηση και την πρόσκληση από το μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, προκειμένου ο πρίγκιπας Σουλτάν να ταξιδέψει στην Ελλάδα σε μία ημερομηνία κοντά στις 5 Ιανουαρίου. Έχουμε ξεκαθαρίσει, πιστεύω, τις παρεξηγήσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς τη δική μας ευθύνη και αισιοδοξούμε πως από τη στιγμή που οι δύο πλευρές θα καθίσουν να μιλήσουν επισήμως, θα καταλήξουν σε συμφωνία. Θέλουμε πολύ τον Παναθηναϊκό και θα το αποδείξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.