Παπαθεοδώρου: “Ψηλότερα από την περασμένη σεζόν” (video)

Ψηλά τον πήχη για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, έβαλε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ο κόους του δικεφάλου, αποκάλυψε πως υπάρχει για ενδιαφέρον και για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ψηλά τον πήχη για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, έβαλε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ο κόους του δικεφάλου, αποκάλυψε πως υπάρχει για ενδιαφέρον και για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. 

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης από την ξένη αγορά, ενώ σε ότι αφορά την εγχώρια, στάθηκε στην περίπτωση του Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος ούτως ή άλλως αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν στην Πυλαία, ωστόσο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: 

«Να ευχηθώ καλή χρονιά. Οι προσδοκίες είναι να καταφέρουμε γρήγορα να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και σιγά σιγά να παίξουμε καλά να έχουμε αποτέλεσμα.

Κρατήσαμε ένα σημαντικό κομμάτι των παικτών. Έχουμε προσθήκες όμως και θα πρέπει να προσαρμοστούμε το παιχνίδι μας, αλλά και οι νέοι να προσαρμοστούν στα δικά μας θέλω.

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να κάνεις πολλά. Έχουμε εξηγήσει στον καθένα τι περιμένουμε από αυτόν. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ακόμα είμαστε ανοιχτοί. Αν υπάρξει κάτι καλύτερο που θα μας βοηθήσει θα το δούμε».

Για τον κόσμο και τους στόχους της ομάδας: «Να έρθει ο κόσμος να παρακολουθήσει το μπάσκετ. Πέρυσι πετύχαμε μεγάλες νίκες και πήραμε μια θέση που ήταν σαν να πήραμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίξουμε όπως τελειώσαμε πέρυσι και από εκεί και πέρα, επειδή το πρωτάθλημα αναβαθμίστηκε, θέλουμε βήμα βήμα να δούμε τους αντιπάλους και στο τέλος να είμαστε επιτυχείς».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης του Χαραλαμπόπουλου: «Ο Χαραλαμπόπουλος είναι ένα παιδί που πέρυσι έκανε την πρώτη του γεμάτη χρονιά και πιστεύω ότι τα πήγε καλά. Αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα μας απασχολήσει».

Για την απόκτηση του Ουίλιαμς: «Είδαμε στο Τζορντίν κάποια πράγματα που αν τα κάνει σε μας θα είναι μια καλή λύση. Ψάχνουμε ποιοτικούς παίκτες και θα δούμε τι κατάληξη θα έχει».

Για την απόκτηση του Μορέιρα: «Ο Μορειρα είναι στο Κονγκό για να τακτοποιήσει την Βίζα του. Αν όλα πάνε καλά τέλος αυτής η αρχές της άλλης εβδομάδας θα είναι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.