Η συνεργασία Εμπαπέ-Νεϊμάρ κι η…μοναξιά του Καβάνι

Οι αριθμοί αποδεικνύουν πως ο νεαρός Γάλλος πρωταθλητής κόσμου τα…έχει βρει ποδοσφαιρικά με το Βραζιλιάνο super star, ενώ ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έχει πολλές συνεργασίες στο συγκεκριμένο «τρίγωνο».

Είναι σαφές -κι αναμενόμενο- πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει αντίπαλο εντός των τειχών στη Γαλλία. Απλώς την τρέχουσα σεζόν, η διαφορά με τους όποιους διώκτες της έχει διευρυνθεί έτι περαιτέρω. Εξάλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος, ένας σύλλογος εκκίνησε με 9 νίκες στη γαλλική ελίτ.

Η ομάδα του Τούχελ –μεταξύ άλλων ρεκόρ- έχει πετύχει 32 γκολ σε αυτά τα 9 ματς της Ligue 1, ήτοι 3,5 γκολ ανά μέσο όρο. Το εύρημα βρίσκεται αλλού: ο Νεϊμάρ δίνει το 25% των μεταβιβάσεών του στον Εμπαπέ κι ο Γάλλος το 31% των δικών του στο Βραζιλιάνο.

Πού βρίσκεται ο Έντινσον Καβάνι σε αυτή το…ποδοσφαιρικό τρίο; Λαμβάνει μόλις το 0,5% των μεταβιβάσεων του Νεϊμάρ και το 5% του Εμπαπέ. Στον αντίποδα, το 28% των μεταβιβάσεων του «Ματαδόρ» πηγαίνει στα πόδια του Νεϊμάρ, ενώ με τον Εμπαπέ υπάρχει το απόλυτο 0!

Εάν συγκρίνουμε τις επιδόσεις των παικτών των 5 μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων  -Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία- ο Νεϊμάρ είναι ο πρώτος στη λίστα…επίδρασης στην ομάδα του, καθώς εμπλέκεται σε 11 γκολ (8 γκολ, 3 ασίστ). Έπονται ο Εμπαπέ με 10 (8 γκολ, 2 ασίστ), ο Αζάρ της Τσέλσι (7 γκολ, 3 ασίστ) κι ο Μέσι της Μπαρτσελόνα επίσης με 10 (6 γκολ, 4 ασίστ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.