Πετί: «Ο Μέσι πρέπει να ντρέπεται»

Ο Εμανουέλ Πετί αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του Λιονέλ Μέσι και της Αργεντινής, ενώ τόνισε ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα πρέπει να ντρέπεται.

Ο Εμανουέλ Πετί αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του Λιονέλ Μέσι και της Αργεντινής, ενώ τόνισε ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα πρέπει να ντρέπεται. Τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει και δείχνουν τον άσο των «αλμπισελέστε» να σκύβει το κεφάλι σχολίασε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο Πέτι αναλύει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας στην εφημερίδα «Sport» με του Αργεντινούς να δέχονται επίθεση κακών σχολίων από τον παλαίμαχο.  

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

«Συγγνώμη για τη γλώσσα μου, αλλά η Αργεντινή φαίνεται σκ@@@. Ήταν πραγματικά ντροπή να το βλέπεις αυτό. Ο Μέσι θα έπρεπε να ντρέπεται, περπατώντας με το κεφάλι σκυμμένο. Νομίζω ότι θα πρέπει να ξυπνήσει λίγο, γιατί όταν τα πράγματα δεν του πάνε καλά, είναι πάντα καθηλωμένος και δεν βγάζει καμία αντίδραση. Όταν με την Μπαρτσελόνα τα πράγματα του πάνε καλά είναι τρομερός, αλλιώς χάνεται. Δεν τρέχει, αλλά περπατάει. Όλη η απόδοση της Αργεντινής ήταν φτωχή και δεν είχαν καθόλου αυτοπεποίθηση. Δεν βλέπω να προκρίνεται», δήλωσε ο Πετί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.