Όλα «ανοιχτά» για Φαρφάν

Πρόθυμη να πουλήσει τον Τζέφερσον Φαρφάν με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, δηλώνει η Σάλκε.

Πρόθυμη να πουλήσει τον Τζέφερσον Φαρφάν με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, δηλώνει η Σάλκε. Ο Περουβιανός στράικερ έχει συμβόλαιο με τους Γερμανούς που λήγει το καλοκαίρι του 2012, ενώ δεν είναι λίγες οι ομάδες που ήδη εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωσή του. Από την πλευρά της, η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, υποστηρίζει πως θα την ενδιέφερε να διαπραγματευτεί οποιαδήποτε πρόταση και μόνο αν αυτή είναι άνω των 10 εκατ. ευρώ.

«Ο Τζέφερσον είναι ένας παίκτης κλειδί για τη Σάλκε. Ως εκ τούτου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως οποιαδήποτε ομάδα μας κάνει κάποια μικρή προσφορά κατά το Γενάρη τότε αυτή σίγουρα δε θα γίνει δεκτή. Ακόμα, έχουμε να σκεφτούμε αν υπάρχει κάποια ομάδα που για την ίδια τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα όπως η Ανζί από τη Ρωσία. Αν μας προσφέρει 10 εκατ. ευρώ η περισσότερο, τότε θα το συζητήσουμε το θέμα. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για τον Φαρφάν ωστόσο δεν έχουμε δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση», δήλωσε επί του θέματος ο γενικός διευθυντής της Σάλε, Χορστ Χελντ.

Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Γερμανία από το 2008 και έχει συνολικά 97 συμμετοχές και 21 γκολ. Σπουδαία καριέρα πραγματοποίησε  με τη φανέλα της Αϊντχόβεν όπου σε 119 ματς πέτυχε 57 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.