Ετοιμος για όλα ο Κόντης

Ο Γιάννης Κόντης φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που θα καθορίσει εμμέσως ή αμέσως την επόμενη μέρα στο διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ Αρης.

Ο Γιάννης Κόντης φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που θα καθορίσει εμμέσως ή αμέσως την επόμενη μέρα στο διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ Αρης. Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της κιτρινόμαυρης εταιρίας έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις τις οποίες, όπως ο ίδιος έχει προαναγγείλει, θα δημοσιοποιήσει την επόμενη εβδομάδα, σε συνέντευξη τύπου που ετοιμάζει. Ο κ. Κόντης περιμένει απλά να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και κατόπιν να ανακοινώσει τις προθέσεις του οι οποίες σύμφωνα με κάποιες φήμες, φτάνουν μέχρι την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ από το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο σενάριο αναφέρει πως μετά από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, θεωρεί πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αναλάβει, πέρα από το αγωνιστικό και το διοικητικό κομμάτι, πλαισιωμένος από άτομα τα οποία έχει ήδη επιλέξει, προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο με το οποίο πιστεύει πως πρέπει να πορευθεί ο Αρης τα επόμενα χρόνια.

Ο ίδιος προς το παρών τηρεί σιγήν ιχθύος. Δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του, παραπέμποντας στη συνέντευξη τύπου της επόμενης εβδομάδας, η οποία μετά απ΄ όλα αυτά αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.