Ορλάντο Σα, Λάφερτι και Ντέβιτς ξανά στο προσκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr η ΑΕΚ "βλέπει" και πάλι για την κορυφή της επίθεσης, περιπτώσεις που την απασχόλησαν το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι μετεγγραφικές αναζητήσεις της Ένωσης για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται. Μετά τους Καντίρ και Βαντίγιο για τους οποίους σας ενημέρωσε χθες το novasports.gr ότι βρίσκονται στα υπόψιν των “κιτρινόμαυρων”, οι υπεύθυνοι της ομάδας φέρνουν και πάλι σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα θέλουν την ΑΕΚ να τσεκάρει ξανά περιπτώσεις που την απασχόλησαν το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν αναζητούσε έναν σέντερ φορ περιοχής για να πλαισιώσει τους Τζεμπούρ, Αραβίδη και Κρισάντους στη γραμμή κρούσης.

Ο Ορλάντο Σα, ο Κάιλ Λάφερτι και ο Μάρκο Ντέβιτς είναι τρεις απ’ αυτές και σύμφωνα με τα όσα κατάφερε να συλλέξει το novasports.gr, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει νέα κρούση προς την πλευρά τους.

Ο Ορλάντο Σα θεωρείται μάλιστα ως ο επιθετικός που το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Ένωση, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Η Ρέντιγκ δαπάνησε πέρυσι ένα ποσό άνω του 1,5 εκ. ευρώ για να ντύσει στα χρώματά της τον Πολωνό στράϊκερ, ο οποίος πάντως, με βάση τα βρετανικά δημοσιεύματα, δε φαίνεται να περνάει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στο νησί.

Ο Κάιλ Λάφερτι επέστρεψε στη Νόριτς μετά τον δανεισμό του στη Ρίζεσπορ, αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει τον χρόνο συμμετοχής κι έτσι, όπως είναι αναμενόμενο, “ψάχνεται” για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μάρκο Ντέβιτς αποτέλεσε μια ακόμα επιλογή των “κιτρινόμαυρων” το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος μάλιστα ο Σέρβος επιθετικός, πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις του τόνισε ότι έφτασε ολύ κοντά στη μετεγγραφή του στην Ένωση. Αποθαρρυντικό στοιχείο στην περίπτωσή του αποτελεί η ηλικία του (βαδίζει στο 33ο έτος), αλλά αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν έμπειρο και πολύ ικανό επιθετικό.

Σε ότι αφορά στους Καντίρ και Βαντίγιο της Ρεάλ Μπέτις, στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις με το νέο προπονητή της ισπανικής ομάδας, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει ή όχι στα πλάνα του τους ακραίους επιθετικούς που έχουν προταθεί στην Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.