Με Λο στις επάλξεις πριν τη Σιένα

Ξεκούραστοι και τον Έισι Λο στη σύνθεση τους επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ξεκούραστοι και τον Έισι Λο στη σύνθεση τους επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Υποδέχονται αύριο (Παρασκευή 16/3, 16:00) τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ με τον Αμερικανό να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να βρίσκεται στη διάθεση του Ίβκοβιτς.

Πριν ξεκινήσει η σειρά των πλέι-οφ με τη Σιένα, οι παίκτες του «Ντούντα» πρέπει να κάνουν το καθήκον τους στην Α1. Ο Κάιλ Χάινς ξεκαθάρισε πως η σκέψη τους βρίσκεται μόνο στο τώρα και μετά θα… ταξιδέψει στην Ιταλία. «Το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και όχι στη Σιένα. Έχουμε αρκετές μέρες για να σκεφτόμαστε τους Ιταλούς. Η ομάδα ξεκουράστηκε σωματικά και ψυχολογικά και τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά για τους επόμενους άμεσους στόχους μας». Επ’ αυτού ξεκαθάρισε πως «πρώτος απ’ όλους είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και για να τα καταφέρουμε αυτό θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και ενέργεια πάνω στο παρκέ».

Αγγέλου: Απόλυτα συγκεντρωμένοι
Για να μη χάσουν πολύτιμο έδαφος, ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως το μυστικό είναι να συγκεντρωθούν στο στόχο. «Ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και σε ρόστερ και σε ρυθμό. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις συντεταγμένες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει τον ίδιο ψηλό ρυθμό και σε άμυνα και σε επίθεση και βασικό της όπλο είναι η ταχύτητα εκτέλεσης, κάτι που θα πρέπει να ελέγξουμε», ήταν τα λόγια του συνεργάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.