Παρουσία Βασιλειάδη και Καπράλου το ετήσιο meeting Eurosaf

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το ετήσιο meeting της τεχνικής επιτροπής της Eurosaf που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η ΕΙΟ στα γραφεία της
14/01/2019 • 15:27
Αγώνες Ιστιοπλοϊας
  • shares
Τεράστια επιτυχία σημείωσε το ετήσιο meeting της τεχνικής επιτροπής της Eurosaf που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η ΕΙΟ στα γραφεία της. Ο βασικός σκοπός της σημαντικής αυτής συνάντησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν η ανταλλαγή και τοποθέτηση διεθνών και εθνικών κριτών, καθώς διαιτητών machrace και προέδρων επιτροπών αγώνων σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που θα γίνουν στην Ευρώπη το 2019. 

Έδωσαν το παρών 31 εκπρόσωποι από 28 χώρες και συγκεκριμένα τις Ρωσία, Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Δανία, Ισπανία, Γαλλία, Φινλανδία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Ιταλία, Μονακό, Τσεχία, Σερβία, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ελβετία, Σουηδία, Τουρκία και ασφαλώς την διοργανώτρια Ελλάδα.Το meeting της Eurosaf τίμησαν με την παρουσία τους ο οφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο επί πολλά χρόνια αντιπρόεδρος της world sailing Γιώργος Ανδρεάδης. Στον χαιρετισμό τους και οι τρεις στάθηκαν στην μεγάλη ανάπτυξη που έχει γνωρίσει τους τελευταίους μήνες το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» κυρίως με την παρουσία στις εγκαταστάσεις του των κορυφαίων αθλητών του κόσμου στην κατηγορία ΦΙΝΝ, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε προπονητικά καμπ και δύο μεγάλους αγώνες. 

Οι ξένοι αξιωματούχοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας», ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους προετοιμασίας των αθλητών, παρακολούθησαν βίντεο από τα καμπ και τους αγώνες και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει η Αθήνα και η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ  
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.