Πανάκας: Δεν άντεξα τις ατιμωτικές ήττες

Ο Κώστας Πανακάς αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, γιατί ένιωσε «ταπεινωμένος» από τις «ατιμωτικές νίκες της ομάδας απέναντι στα χωριά», όπως είπε ο ίδιος.

Ο Κώστας Πανακάς αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, γιατί ένιωσε «ταπεινωμένος» από τις «ατιμωτικές νίκες της ομάδας απέναντι στα χωριά», όπως είπε ο ίδιος.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, ενώ παραδέχθηκε πως έγιναν πολλά και σημαντικά λάθη, αλλά και πως ο ίδιος δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Μιλώντας για το πως βλέπει ο ίδιος την κατάσταση υπογράμμισε ότι «δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Σκέφτομαι σαν οπαδός. Δεν μπορώ να τα δω με την ψυχρή λογική, τα πράγματα τα βλέπω με τα μάτια του οπαδού. Δεν άντεξα τις ατιμωτικές ήττες του ΠΑΟΚ στα χωριά. Είπα ότι δεν έχω λόγο να είμαι στη διοίκηση μιας ομάδας που δεν παλεύει, ανεξάρτητα από τα άλλα προβλήματα».
 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» είπε αναλυτικά…

Για το εάν θεωρεί πως έχει και ο ίδιος ευθύνη για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα πρέπει να έχει την ιδεολογία, την κουλτούρα, τον ψυχισμό του ΠΑΟΚ. Να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα σαν διοίκηση και σαν Πανάκας έχω ευθύνη για το αποτέλεσμα. Για αυτό θέλησα να αντικατασταθώ από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που θα μπορεί να προσφέρει παραπάνω από εμένα. Δεν υπάρχει κανένας έρωτας με την καρέκλα. Πάλι θα κοιτάξω πώς θα φέρουμε ανθρώπους με τον μικρό τους οβολό κοντά στον ΠΑΟΚ».

Για το τι πήγε στραβά φέτος: «Έγιναν πολλά και μεγάλα λάθη σε όλα τα επίπεδα. Την αυτοκριτική θα την κάνουμε στο τέλος της χρονιάς, δεν είναι τώρα η ώρα, αφού η ομάδα έχει αγώνες. Κριτικάρω το δικό μου έργο μόνο. Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αλλάξω κάποια πράγματα, αποφάσισα να φύγω, Δεν επιτρέπεται ο παράγοντας να είναι δεμένος σε μια καρέκλα. Με ψυχρό μυαλό ίσως να έπρεπε να μείνω. Αν όμως ήσασταν στη Δράμα ή στη Ρόδο, που μας περίμεναν να μας υποδεχτούν οι οπαδοί μας, αν ήσασταν στο Ρέθυμνο που μας περίμενε ο σύνδεσμός μας, ίσως να μη λέγατε ότι θα έπρεπε να μείνω για δύο μήνες ακόμα».

Για το εάν ισχύει πως έκλαψε μετά την ήττα από τον ΑΓΟΡ: «Ναι, ισχύει, έκλαψα με αυτό που είδα. Ο ΠΑΟΚ από τη μία κάνει εξυγίανση, από την άλλη προσπαθεί να πολεμάει. Όταν η ομάδα δεν πολεμάει, δεν εκφράζει την κουλτούρα μου ως ΠΑΟΚτζή να ταπεινώνεται από παίκτες που δεν τους ξέρω καν».

Για τη φετινή προσπάθεια της διοίκησης του ΠΑΟΚ: «Η διοίκηση δεν μπόρεσε να είναι συνεπής απέναντι στους παίκτες και οι παίκτες έχουν δίκιο, γιατί λένε πλήρωσέ με ως διοίκηση. Δεν δέχομαι οι άλλες ομάδες να μου κάνουν fair play. Εγώ, ως Πανάκας, νιώθω ταπεινωμένος. Η εξυγίανση δεν πουλάει. Το ήξερα».

Για το ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ: «Δεν περίμενα την ομάδα να είναι τόσο μακριά από αυτό που πρεσβεύω εγώ. Δεν ξέρω εάν μετανιώνω που μπήκα στη διοίκηση. Με καλύτερους Αμερικανούς δεν θα ήταν έτσι η ομάδα. Οι άλλες ομάδες, με μικρότερο μπάτζετ, έχουν καλύτερους Αμερικάνους από εμάς. Τον Κρίστμας δεν τον ήθελε το αγωνιστικό».

Για το θέμα προπονητή που προέκυψε στον ΠΑΟΚ: «Ο Μαρκόπουλος είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά έχει κάνει μια κακή χρονιά. Είναι πολύ κύριος, αυτό είναι δεδομένο. Δεν αφήνω καμία αιχμή για το Σταυρόπουλο. Κλαίγαμε μαζί μετά  τις ήττες. Θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Δεν χρειάζεται να πω τι έχω κάνει για τον ΠΑΟΚ. Δε χρειάζεται να είσαι μέλος της διοίκησης για να βοηθάς τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Άρη στις 14 Μαρτίου. Ας ανταποκριθεί έστω σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.