Σε πρώτο πλάνο το δίδυμο Δώνης-Νταμπίζας

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει αποφασίσει την πρόσληψη των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα στις θέσεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την πλευρά της Pan Asia.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει αποφασίσει την πρόσληψη των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα στις θέσεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την πλευρά της Pan Asia. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα έχει νέες επαφές τις επόμενες ημέρες με τους δυο άνδρες, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας των δυο πλευρών και να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αλαφούζος δεν μπορούσε να περιμένει το πότε θα ολοκληρωθούν οι επαφές με την Pan Asia και θεωρούσε πως υπήρχε ο κίνδυνος να μείνει αρκετά πίσω ο προγραμματισμός, μέχρι να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Μάλιστα, ενημέρωσε για τις προθέσεις του τον Πιεγκομπονσάντ στη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα, με τον Ταϊλανδό να δίνει τη συγκατάθεσή του. 

Οι Δώνης και Νταμπίζας φέρονται να είχαν συνάντηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρώτος φέρεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς, ενώ ο δεύτερος είναι θετικός στο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» για δεύτερη φορά. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.