Ιστιοπλοϊα-Aegean Regatta: Οι νικητές

Με την συμμετοχή περισσοτέρων των 500 ιστιοπλόων με 48 σκάφη, ολοκληρώθηκε ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Aegean Regatta.
Χρήστος Καούρης
27/08/2018 • 15:39
Aegean Regatta
  • shares
Με την συμμετοχή περισσοτέρων των 500 ιστιοπλόων με 48 σκάφη, ολοκληρώθηκε ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Aegean Regatta, που διοργανώθηκε για 18η χρονιά από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ενώ τον αγώνα υποστηρίζουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι Δήμοι Σκύρου, Χίου και Σάμου. Τη λήξη του αγώνα κήρυξε ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Γιαννέλης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στην Οργανωτική Επιτροπή, ενώ επισήμανε τη φιλοξενία που επέδειξαν οι κάτοικοι της Σάμου.

Οι νικητές:
ORCi
«ΑΝΑTELOUSA AFRODITI» με κυβερνήτη τον Γιώργο Αυγερινό
«CODE ZERO-MASTIHASHOP» με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη
«ERYTOS II-COSMOTE» με κυβερνήτες τους Κώστα Μάνθο και Σταύρο Τσάβαλο
 
ΟRC Club
«DRAGON» με κυβερνήτες τους Γιάννη Μυτακίδη, Μάρκο Παγούδη
«AFRODITI – SOLARIS» με κυβερνήτη τον Βασίλη Μηλιώτη
«IPSIPILI» με κυβερνήτη τον Δημήτρη Σοφιτσή
 
Ειδικό αναμνηστικό κύπελλο δόθηκε από τους διοργανωτές στη μνήμη του τραγουδιστή Νίκου Παπάζογλου, ο οποίος τιμούσε πάντα με την παρουσία του την Aegean Regatta. Όλοι οι ιστιοπλόοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα, αλλά και από τη φιλοξενία των κατοίκων της Σκύρου, της Χίου και τη Σάμου, των σταθμών δηλαδή της φετινής διοργάνωσης.

Πηγή: Α.Π.Ε
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52