Εντυπωσιακό ξεκίνημα των Μάντη-Καγιαλή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ορχους, από το οποίο θα προκύψει το 40% των χωρών που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
03/08/2018 • 16:00
Ιστιοπλοΐα
  • shares
Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ορχους, από το οποίο θα προκύψει το 40% των χωρών  που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην μοναδική κούρσα που έγινε χθες οι Ολυμπιονίκες μας τερμάτισαν πρώτοι στα 470 ανδρών και με το καλημέρα έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πήγαν στην Δανία όχι απλά για την πρόκριση αλλά για να ανέβουν στο βάθρο. 

Πολύ καλά πήγαν και οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός, οι οποίοι τερμάτισαν 4οι στον στόλο τους και στην γενική βαθμολογία των 64 σκαφών είναι 7οι.

Στις γυναίκες έγιναν δύο ιστιοδρομίες και οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου δεν ξεκίνησαν καλά . Είναι 25ες με 47 βαθμούς (29 και 18 αντίστοιχα) σε σύνολο 47 σκαφών.
Στα ΦΙΝΝ έγινε μία κούρσα και ο Γιάννης Μιτάκης κατέλαβε την 15η θέση. Τρέχουν 89 σκάφη.

Υ.Γ: τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παρακολουθείτε μέσα από το site της ΕΙΟ (www.eio.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51