Στο μυαλό ο τίτλος και ο Λεβαδειακός

Με το μυαλό στο ματς του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Με το μυαλό στο ματς του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» τόνισαν πως θέλουν μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ οι ευχές των παραγόντων του «τριφυλλιού» επικεντρώθηκαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην αρχή της γιορτής, η Μαίρη Λοβμάρδου τόνισε: «Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι η απαρχή μιας διαφορετικής εποχής για τον σύλλογο. Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Είμαι υπέρ της λύσης εκ των έσω. Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα και είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθούν τα χρήματα. Θα βγούμε νικητές και από τη Λιβαδειά».

Από την πλευρά του, ο Στράτος Σιωπήλης δήλωσε: «Ένας είναι ο στόχος και αυτός είναι γνωστός».

Επίσης, ο Μίμης Δομάζος τόνισε: «Θα χαρούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν υπάρχει δύσκολο ματς, αν ο ΠΑΟ είναι όπως πρέπει, θα περάσει και από τη Λιβαδειά. Όταν ψηφιστεί ο νόμος, όλα θα τελειώσουν».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υπογράμμισε κατά την άφιξή του: «Είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες, αλλά εμείς τη ζούμε ιδιαίτερα και διαφορετικά, γιατί η πορεία μας κάνει χαρούμενους».

Ο Παναγιώτης Δάβαρης τόνισε από την πλευρά του: «Η ομάδα πάει καλά, προσπαθούμε να στεκόμαστε στο πλευρό της και να είμαστε κοντά της. Πάντα είμαι αισιόδοξος, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη υπόθεση. Πιστεύω ότι η λύση θα δοθεί και εκ των έσω και από το εξωτερικό».

Κατά την άφιξή του ο Ματίας Μπιάρσμιρ τόνισε: «Είχαμε μια δύσκολη σειρά συνεχόμενων αγώνων, αλλά πήγαμε καλά σε αυτό το διάστημα».

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Βιτόλο τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη μέρα για τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό».

Ο Χάρης Μαυρίας τόνισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πάνε όλα καλά. Έχουμε συναντήσει και αλλού άσχημες καιρικές συνθήκες και τα έχουμε πάει καλά».

Επίσης, ο Σίλβα Κλέιτον τόνισε κατά την άφιξή του: «Έχουμε δρόμο ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον χρειαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά για να το κερδίσουμε».

Όπως προέκυψε από την κοπή της πίτας, το φλουρί έπεσε στην ομάδα. Στην συνέχεια, έγινε κλήρωση δώρων, με τους Καντέ, Ρουί Σίλβα, Κάσας και Καρνέζη να είναι οι τυχεροί. Το κλίμα στην γιορτή ήταν οικογενειακό και άπαντες ήταν ευδιάθετοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.