Η Ρεμπούλη στοχεύει σε νίκη στις 20 Μαρτίου

Στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων την Κυριακή 20 Μαρτίου θα τρέξει για πρώτη φορά στην καριέρα της η Ουρανία Ρεμπούλη, μαζί με χιλιάδες άλλους δρομείς.

Στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων την Κυριακή 20 Μαρτίου θα τρέξει για πρώτη φορά στην καριέρα της η Ουρανία Ρεμπούλη, μαζί με χιλιάδες άλλους δρομείς.

«Είναι η πρώτη φορά που θα τρέξω και η χαρά μου είναι μεγάλη. Είναι ένας σπουδαίος αγώνας με πολύ μεγάλη συμμετοχή και για μένα θα αποτελέσει την πιο μεγάλη απόσταση που θα κάνω στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για το Μαραθώνιο των Ολυμπιακών, καθώς ως το Ρίο δεν πρόκειται να τρέξω σε άλλη τόσο μεγάλη απόσταση», είπε η πρωταθλήτρια από τη Λέρο.

Στόχος για τη Ρεμπούλη, είναι η πρώτη θέση στον Ημιμαραθώνιο: «Ναι, θέλω να κερδίσω. Να κάνω έναν καλό αγώνα που να συνδυαστεί με μία καλή επίδοση και με την πρώτη θέση». Οπως λέει η ίδια, της αρέσει πολύ που βλέπει χιλιάδες κόσμου να τρέχουν σε κάθε διοργάνωση και το δρομικό κίνημα να έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη.

«Είναι σπουδαίο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό που βλέπουμε τους συμπατριώτες μας να αφήνουν το σπίτι τους και να τρέχουν στους αγώνες. Εχουν συνειδητοποιήσει όλοι, ότι ο αθλητισμός έχει να προσφέρει πολλά και δεν τρέχουν για την πρώτη ή την δεύτερη θέση, αλλά ως διέξοδο στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν, είπε η Ρεμπούλη».

Η Ρεμπούλη μίλησε και για την πορεία της προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο: «Ολα πάνε καλά, η προετοιμασία συνεχίζεται όπως πρέπει και είμαι ικανοποιημένη. Για να πω την αλήθεια βέβαια, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα πάρω μέρος στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Ισως να είναι και καλύτερα, επειδή δεν θα έχω άγχος ως τότε…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.