Πασκουάλ: “Το ελέγξαμε”

Ικανοπιοιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού έμεινε ο Τσάβι Πασκουάλ, που στάθηκε στις χαμένες βολές αλλά και στην απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ικανοπιοιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού έμεινε ο Τσάβι Πασκουάλ, που στάθηκε στις χαμένες βολές αλλά και στην απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην οικογένειά του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια. Ελπίζουμε την τιμήσουμε με την κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Η εξέλιξη του παιχνιδιού ελεγχόταν από εμάς. Είχαμε την πρωτοβουλία. Κατορθώσαμε να έχουμε καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν χάσαμε μπάλες, κάναμε μόνο πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. Το μοναδικό ψεγάδι ήταν οι ελεύθερες βολές».

Σχετικά με τις χαμένες βολές, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: «Το ποσοστό το είδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σαν να έχουμε κολλήσει έναν ιό. Ήμασταν καλοί όμως σήμερα, ελέγξαμε το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχει παρατάξει σχήματα με δύο ψηλούς, με τρία φόργουορντ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα σχήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό».

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός πρόσθεσε: «Προετοιμάζουμε το παιχνίδι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους για να νικήσουμε. Κάθε φορά οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας του, ο Πασκουάλ ανέφερε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος Κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι, πήραμε σωστές αποφάσεις Κάναμε αυτό που έπρεπε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.