Πρίντεζης: “Να βγάλει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό” (video)

Παιχνίδια όπως οι τελικοί του πρωταθλήματος, θέλουν διάρκεια, όπως είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα του novasports, που συλλυπήθηκε την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ είπε τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να αντιδράσει στη συνέχεια.

Παιχνίδια όπως οι τελικοί του πρωταθλήματος, θέλουν διάρκεια, όπως είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα του novasports, που συλλυπήθηκε την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ είπε τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να αντιδράσει στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

“Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και του κύριου Γιαννακόπουλου, μια άσχημη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι δύσκολες στιγμές, το έχω περάσει και είναι κάτι άσχημο. 

Θέλουν διάρκεια αυτά τα ματς, δεν την είχαμε, μπορούσαμε καλύτερα στην άμυνα. Σχετικά με το πλάνο ήμασταν καλά, στοχεύουμε να του κόβουμε τους αιφνιδιασμούς, και να τρέξουμε εμείς με τη σειρά μας. 

Οι χρονιές είναι πολύ μεγάλες, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, από δω και πέρα τα πάνω κάτω στην απόδοση είναι απολύτως φυσιολογικά. Κάναμε ένα μπρέικ στο πρώτο ματς, αλλά αν μια ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη, η κατάσταση ανατρέπεται. Πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε, για το 2-2, προκειμένου να έρθουμε ξανά εδώ. 

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή όπως πάντα, αλλά πολλές φορές το να λεςπάμε, δεν φτάνει. Τον τελευταίο καιρό δεν είμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε. Τα ματς αυτά όμως είναι εντελώς διαφορετικά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. 

Θα είναι πολύ δύσκολα την Πέμπτη. Κάπου υπερτερεί ο Παναθηναϊκός, κάπου υστερεί, έτσι συμβαίνει και με εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια αθλητική ομάδα, εμείς θεωρητικά έχουμε παραπάνω εμπειρία αλλά πρέπει να το βγάλουμε αυτό.

Είναι τόσο μεγάλες οι χρονιές, που βλέπουμε πως όλες οι μεγάλες ομάδες, παίζουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά. αυτό που μετράει, είναι να βγάλει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.