«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει»

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στις 13:00, για την εκδήλωση «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει»

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στις 13:00, για την εκδήλωση «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή (08.04) στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ενόψει της εκδήλωσης «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων ΠΑΟΚ, προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η συγκεκριμένη ενέργεια  θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του ΑΣ με το ποδοσφαιρικό τμήμα (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), το τμήμα μπάσκετ (ΚΑΕ ΠΑΟΚ) και το τμήμα βόλεϊ (ΤΑΠ ΠΑΟΚ) και υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά  θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις. Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΚΑΕ, αθλητές, καθώς και οι εκπρόσωποι των Μητροπόλεων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.