Χαρτ: “Μου αρέσει να παίζω στην Ευρώπη”

Ο Τζο Χαρτ αποκτήθηκε από τη Μπέρνλι την περασμένη εβδομάδα και κατάφερε να βοηθήσει να την ομάδα να φύγει με ανέπαφη εστία απο την Κωνσταντινούπολη. Πιθανότατα θα παίξει και στο Καραϊσκάκη.

Η πιθανή επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Μπέρνλι, πριν από λίγες μέρες απέκτησε τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα Τζο Χαρτ από την Μάντσεστερ Σίτι κι εκείνος βοήθησε με την εμπειρία του να φύγει η ομάδα του με ανέπαφη εστία από την Κωνσταντινούπολη και το ματς με την Μπασακσεχίρ.

“Μου άρεσε πολύ. Πραγματικά δεν ήξερε ποιο θα ήταν το σενάριο για μένα στο ματς στην Τουρκία. Βρίσκομαι στην ομάδα λίγες μέρες, αλλά ο τραυματισμός του Λίντεγκααρντ μου άνοιξε το δρόμο για να αγωνιστώ και πραγματικά το απόλαυσα.” 

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου γκολκίπερ ως παίκτη της Μπέρνλι στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει να προκριθεί στα διπλά ματς με την ομάδα του Ναπολεόνι για να βρει μετά απέναντί του τον Ολυμπιακό.

“Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί και έδειξαν την ευρωπαίκή τους νοοτροπία. Ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας ήταν πολύ σημαντικό και το καταλάβαμε αυτό στα τελευταία 10-12 λεπτά όταν “κλείσαμε” την πόρτα στον αντίπαλο.

Μου αρέσει πολύ να παίζω στην Ευρώπη.Η Πρέμιερ Λίγκ είναι φανταστική, αλλά όταν γευτείς ένα ευρωπαϊκό ματς, καταλαβαίνεις ότι εκεί είναι το μέρος που θέλεις να είσαι. Ο προπονητής ίσως είχε μερικές αμφιβολίες για μένα αλλά νομίζω όλα πήγαν καλά. Τον διαβεβαίωσα ότι ήμουν απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ. Οι αμυντικοί μας έκλεισαν κάθε διάδρομο και όποτε η μπάλα πέρασε έκανα τη δουλειά μου εγώ.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.