Σηκώνει μανίκια ο Αγγελόπουλος

Τα γραφεία του Ατρόμητου πολιορκούνται από fax και mail ατζέντηδων με ονόματα προπονητών και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πιάνει δουλειά για να βρει τον επόμενο τεχνικό των κυανόλευκων.

Από τη μέρα που ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο, δεκάδες ονόματα προπονητών “παρελαύνουν” από τα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου. 

Οι άνθρωποι της ομάδας το περίμεναν αυτό και δεν θέλουν να πάρουν κάποια βιαστική απόφαση. Έτσι, τις επόμενες μέρες ο Γιάννης Αγγελόπουλος αναμένεται να προκρίνει έως πέντε περιπτώσεις ώστε να ξεκινήσει επαφές.

Το χρονικό περιθώριο που έχουν θέσει στην ομάδα είναι το τέλος του μήνα, συνεπώς υπάρχει ο χρόνος να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Σε ότι έχει να κάνει με το προφίλ του νέου τεχνικού, ιδανικά θα ήθελαν μια “κόπια” του Κάναντι αλλά με περισσότερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Προτεραιότητα είναι η αγορά του εξωτερικού, με προπονητή νέο σε ηλικία που να έχει έφεση στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.