Κινεζική πρόταση για τον Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα φέρεται να έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από κινεζική ομάδα, η οποία περιπλέκει την υπόθεση παραμονής του στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν.

Ο Φερνάντο Βαρέλα φέρεται να έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από κινεζική ομάδα, η οποία περιπλέκει την υπόθεση παραμονής του στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 31χρονος αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδος μελετάει σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση, η οποία είναι πολύ καλύτερη οικονομικά από αυτή των “ασπρόμαυρων”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Κινέζοι προσφέρουν στον Αφρικανό αμυντικό ετήσιες οικονομικές απολαβές, οι οποίες φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, μετά από σχετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει τόσα χρήματα. Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για το βασικό του σχήμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.