“Επίθεση” ΑΕΚ σε Περέιρα και εξηγήσεις για τελικό

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΚΕΔ να έχει αλλάξει την σύνθεση των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε την έντονη αντίδραση-δυσαρέσκεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, που αίρει την εμπιστοσύνη της στον Μέλο Περέιρα.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΚΕΔ να έχει αλλάξει την σύνθεση των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε την έντονη αντίδραση-δυσαρέσκεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, που αίρει την εμπιστοσύνη της στον Μέλο Περέιρα. 

Ότι κι αν συμβεί πάντως δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση στην διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” να διεκδικήσει το Κύπελλο μέσω ένστασης. Οι νομικές ενέργειες που πρόκειται να γίνουν μετά την παρέλευση του 24ωρου έχουν να κάνουν κυρίως προς τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη στείλει επιστολή σε αυστηρότατο ύφος και με μορφή τελεσίγραφου στον Μέλο Περέιρα με κοινοποίηση σε Zόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA), ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ (πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA) και Πετρ Φούσεκ (ειδικός σύμβουλος ΕΠΟ) για το θέμα της αλλαγής της σύνθεσης της διαιτητικής εξάδας του τελικού χωρίς μάλιστα να έχει ενημερωθεί. 

Μάλιστα, ζητάει μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή της επιστολής να απαντήσει επισήμως και γραπτώς ο Πορτογάλος για το αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στον ελληνικό Τύπο περί αλλαγής της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού χωρίς την παραμικρή ενημέρωση, τι ακριβώς συνέβη τελικά, ποια ήταν η διαιτητική σύνθεση και ποιος το γνώριζε. 

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, η ΑΕΚ εκφράζει προκαταβολικά την πλήρη απογοήτευση και την ολική απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα, στην περίπτωση που όντως ισχύουν και επιβεβαιώσει βεβαίως ο ίδιος τα γεγονότα, όπως αναφέρονται στον Τύπο. 

Επίσης τονίζει ότι τίθενται ζητήματα έννομων συνεπειών που φτάνουν μέχρι και την εγκυρότητα του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ, ενώ  αναφέρονται και τα παράπονα της ΑΕΚ από τη διαιτησία της εξάδας στον τελικό και την εμπλοκή του πρώτου βοηθού σε φάση πέναλτι, με ερώτημα αν τελικά ήταν άλλος από αυτόν που όλοι γνώριζαν. 

Κλείνοντας η ΑΕΚ επιφυλάσσεται για κάθε έννομο δικαίωμά της, όπως προκύπτει από την εν κρυπτώ αλλαγή της σύνθεσης, εφόσον βεβαίως επιβεβαιωθεί από τον Περέιρα ότι όντως έγινε και ξεκαθαριστεί εγγράφως και επισήμως τι ακριβώς συνέβη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.