Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

«Καιρού επιτρέποντος» ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έχουν δουλειά σήμερα στην «Αιώνια Πόλη».

Το ελληνικό τένις σαγηνεύει ξανά το ιταλικό κοινό… κι όχι μόνο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κατέκτησε πέρυσι στο Μιλάνο το τρόπαιο ATP Next Gen θα αρχίσει απόψε την προσπάθεια του στο φετινό Masters της Ρώμης. 
Το κλείσιμο του προγράμματος φέρνει επί σκηνής στην κεντρική αρένα του Foro Italico τη Μαρία Σάκκαρη. 

Η βροχή ανέβαλε τις πρωινές αναμετρήσεις και οι μετεωρολογικές προβλέψεις «φέρνουν» βροχή και στη συνέχεια της ημέρας, οπότε το πρόγραμμα πια είναι ρευστό. 

Στο εμβληματικό Nicola Pietrangeli
Το «χωμένο» στο έδαφος κορτ στο οποίο δεσπόζουν τα εντυπωσιακά αγάλματα, στήνεται το σκηνικό για την πρώτη αναμέτρηση στο ιταλικό κοκκινόχωμα του Στέφανου Τσιτσιπά. Θα αντιμετωπίσει τον 17χρονο Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, που «τάραξε τα νερά» όχι μόνο με την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό, αλλά και την πρόκριση του στο δεύτερο γύρο αποκλείοντας στον πρώτο τον Αμερικανό Στηβ Τζόνσον (2-1 σετ). 

Ο Σίνερ, νούμερο 263 στην παγκόσμια κατάταξη θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του ιταλικού τένις, ωστόσο ο Τσιτσιπάς αποτελεί το ισχυρό φαβορί της αναμέτρησης. 

Όπως δήλωσε ξεκάθαρα ο Σίνερ, εκείνος γνωρίζει τα πάντα για το παιχνίδι του Τσιτσιπά, ενώ ο Έλληνας τίποτε για το παιχνίδι του αντιπάλου του. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά τους…  

Sak – Attack” στην Κεντρική Αρένα 
Η Μαρία Σάκκαρη πάλι δε θα βρει άγνωστη αντίπαλη. Με την Εσθονή Ανέτ Κόνταβεϊτ έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές κι έχουν μοιράσει την «πίττα στη μέση». Η Ελληνίδα όμως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με τη νίκη της στον πρώτο γύρο επί της Παβλιουτσένκοβα προσέθεσε ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα.

Την ίδια ώρα η πρόκριση της Κόνταβεϊτ επί της Μπάρτελ σε 3 σετ δεν ήταν πειστική, αλλά είχε σημάδια από την «αδύναμη» εικόνα της στη Μαδρίτη. 

Μπορεί η Εσθονή στο παρελθόν να έχει κάνει ωραία πράγματα στη Ρώμη (προημιτελικά, ημιτελικά), όμως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν θα κάνουν πιο βαρύ και αργό το κορτ, γεγονός το οποίο δεν ευνοεί το παιχνίδι της Κόνταβεϊτ. Όσο λοιπόν θα μεγαλώνει η διάρκεια των πόντων, τόσο πιο κοντά θα έρχεται το ματς στα μέτρα της Μαρίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.