Πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη (video)

Η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε για ένα δεκάλεπτο απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 87-73, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε για ένα δεκάλεπτο απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 87-73, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 19-8 έφτασαν οι γηπεδούχοι που αυτή τη στιγμή είναι δεύτεροι, αλλά έχουν ένα ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό που παίζει αύριο με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, από την άλλη πλευρά οι Ισραηλινοί έπεσαν στο 13-14 και αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός οχτάδας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούμε με 3-9, αλλά οι Τούρκοι έχοντας τον Γκούντουριτς ο οποίος πέτυχε 3/3 τρίποντα στο δεκάλεπτο σε πολύ καλή μέρα κατάφεραν να μειώσουν σε και να φέρουν το ματς στο 10-14, αλλά η Μακάμπι έβρισκε συνέχεια τον τρόπο να κρατάει την διαφορά με την περίοδο να κλείνει στο 16-21.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η «Φενέρ» πάτησε γκάζι και παρότι βρέθηκε να χάνει με 18-24, κατάφεραν όχι μόνο να πλησιάσουν αλλά να ξεπεράσουν κιόλας στο σκορ έχοντας για κορυφαίους τους Σλούκα και Ντατόμε, με τον πρώτο να μοιράζει ( 5 ασίστ) και τον δεύτερο να σκοράρει και να φτάνει τους 13 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου ήταν 29-15 και έκλεισε με την διαφορά στο +9 (45-36), για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στη συνέχεια η Φενέρμπαχτσε που έφτασε την διαφορά μέχρι και το +18 (74-56), ενώ πρόσφερε και θέαμα στο κοινό της. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι Ισραηλινοί είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (23/3), με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κάνουν κάτι παραπάνω, με τους Τούρκους να παίρνουν τη νίκη με το 87-73 και τον Γκούντουριτς να κάνει νέο ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 23 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.