Σπουδαίο ματς στη Λάρισα

Με την εξ αναβολής συνάντηση της ΑΕΛ απέναντι στη Βέροια θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι (15.00) της Μεγάλης Τετάρτης η 21η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Με την εξ αναβολής συνάντηση της ΑΕΛ απέναντι στη Βέροια θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι (15.00) της Μεγάλης Τετάρτης η 21η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.
Το ματς έχει μεγάλη σημασία για τους δύο αντιπάλους. Οι μεν Θεσσαλοί θέλουν βαθμούς για να διατηρηθούν μακριά από τις ομάδες που κινδυνεύουν, οι δε Ημαθιώτες προκειμένου να παραμείνουν ψηλά στην κατάταξη και να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για άνοδο.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με αρκετά προβλήματα. Στη διάθεση του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα δεν βρίσκονται οι Παπαγεωργίου, Γκρούμπιεσιτς (εκτίουν ποινή λόγω καρτών), ο τραυματίας Ααράμπ, ο Πότσι (χονδροπάθεια στο γόνατο), ο Γκονζάλεζ (τενοντίτιδα), ο Γκαλίτσιος (απουσιάζει με την Εθνική Νέων) και ο Βενετίδης (για λόγους αποφόρτισης).

Στους 19 συμπεριλήφθηκε και ο Κατσιαρός, παρότι δεν προπονήθηκε εξαιτίας ίωσης. Από το ιατρικό επιτελείο γίνονται προσπάθειες προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Πίνα και Χασομέρης.
Την 19άδα απαρτίζουν οι Βοσνιάδης, Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Φωτιάς, Κατσιαρός, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Τσιάρας, Πίνα, Χασομέρης, Πλιάγκας, Ζεκίνια, Βούζας, Καούνος, Λαζιμάν, Σιατραβάνης, Μπλέντι.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ κατέβαλε μέρος των οφειλομένων στον Ναΐμ Ααράμπ και έτσι εκείνος δεν προχώρησε, τελικά, στην προσφυγή του. Πάντως, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης θα φύγει για το Βέλγιο.

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς και τον Εμμάνουελ Ολιζαντέμπε που αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα.
Την αποστολή απαρτίζουν οι Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Καπίας, Κανακούδης, Καλογέρης, Ντιέ, Βεργώνης, Καλτσάς, Λανγκλέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι και Λαναρής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.