Αλέγκρι: «Τίποτα δε χάθηκε»

Η Μίλαν προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι της Τρίτης στην έδρα της Κιέβο και ο προπονητής της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραμένει αισιόδοξος.

Η Μίλαν προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι της Τρίτης στην έδρα της Κιέβο και ο προπονητής της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραμένει αισιόδοξος. Οι «ροσονέρι» πέρασαν μία δύσκολη εβδομάδα με τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα (1-2) από τη Φιορεντίνα, εξαιτίας της οποίας έχασαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας της Serie A.
 
«Πρέπει να αντιδράσουμε δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ακριβώς επειδή τίποτα δεν έχει χαθεί. Το παιχνίδι δεν τελείωσε ακόμα», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν.
 
«Αν η Γιουβέντους είχε πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο όταν ήταν τέσσερις βαθμούς πίσω μας, τότε δε βλέπω το λόγο γιατί εμείς να μην έχουμε την ίδια ευκαιρία έναν βαθμό πίσω από τη Γιουβέντους. Εχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα καλό ματς στη Βερόνα απέναντι στην Κιέβο και να γυρίσουμε στο Μιλάνο νικητές. Η Γιούβε πηγαίνει καλά, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μου μπορεί να μείνει στη μάχη του τίτλου μέχρι το τέλος», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.