Κούγιας: “Eύχομαι στον Φέστα στην επόμενη ομάδα του, να έχει έναν ιδιοκτήτη σαν και εμένα”

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει τη σχέση που είχε με τον Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δήλωση με την οποία αποσαφηνίζει τις πτυχές της σχέσης του με τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Διάβασα σήμερα σε διάφορα sites και αθλητικές εφημερίδες μία δήλωση του προπονητού Τζιανλούκα Φέστα ότι είχαμε διαφορετική φιλοσοφία και γι αυτό προτίμησε να φύγει.

Σε όλο το χρονικό διάστημα που εργάστηκε στην ΑΕΛ δεν θυμάμαι να έγινε καμία συζήτηση για την ποδοσφαιρική φιλοσοφία της ομάδος.

Η μοναδική φορά στην οποία υπήρξε ένταση στη σχέση μας ήταν μετά τον άτυχο αγώνα μας στη Λαμία, όταν προηγηθήκαμε με ένα υπέροχο γκολ του Μπέρτου και στο τέλος χάσαμε 2-1, όταν τον ρώτησα γιατί έπαιξε αριστερό μπακ ο Καρανίκας και όχι ο Ζίφκοβιτς, που είχε αποκτηθεί από τον Δεκέμβριο, γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Μπράλιτς και ήταν εκτός 18αδας και που κατά την κρίση μου μαζί με τον Ζίζιτς ήταν κατά την προηγούμενη σεζόν οι καλύτεροι στόπερ της ΑΕΛ, γιατί δεν έπαιζε καθόλου ο διεθνής με τη Λευκορωσία Σικάφκα και προτίμησε σε εκείνο το παιχνίδι που ήταν μία κατηγορία να βάλει μπροστά από τον Καρανίκα, που δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ αριστερό μπακ και εκείνη την ημέρα έκανε πέναλτι στον Πίτι και από τη μεριά του μπήκε και το δεύτερο γκολ, χρησιμοποιώντας τον για πρώτη φορά τον 19χρονο Βαγγέλη Νούσιο σαν αριστερό περιφερειακό, με αποτέλεσμα ο έμπειρος Χάβος να κάνει όλες τις επιθέσεις από εκείνη την πλευρά, χωρίς εμείς να αντιδρούμε.

Τότε στα αποδυτήρια της Λαμίας μπροστά στον Ανδρέα Λαυδαριά ο Φέστα παραδέχτηκε τα λάθη του, ζήτησε να παραιτηθεί, εγώ δεν έκανα δεκτή την παραίτηση του και το μόνο που τον παρακάλεσα είναι από το επόμενο παιχνίδι να υπολογίζει τους Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Σεσέροβιτς και Σικάφκα όπως και έγινε και από τότε χάσαμε μόνο το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και πετύχαμε μια εύκολη παραμονή.

Είμαι ιδιοκτήτης της ομάδας, ξέρω μπάλα, εγώ, η ομάδα μου και οι οπαδοί μας θα δυστυχήσουμε εάν οι προπονητές μας δεν κάνουν σωστές επιλογές, ενώ αυτοί θα αφήσουν εμάς να κλαίμε και θα απολαμβάνουν τη ζωή τους στις πατρίδες τους.

Δεν περίμενα από τον κ. Φέστα αυτή τη δήλωση, αλλά μάλλον αλλιώς τα περίμενε όσον αφορά το επαγγελματικό του μέλλον μετά την καλή του πορεία στην ΑΕΛ (μετά τη συζήτηση που είχαμε στα αποδυτήρια της Λαμίας), όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη κι εγώ δεν θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί του, αλλά είναι άδικο, ενώ οι συμβουλές μου τον βοήθησαν, να δηλώνει ότι είχαμε διαφορετική φιλοσοφία και γι αυτό δεν τήρησε το συμβόλαιο των 3 ετών που είχαμε υπογράψει.

Του εύχομαι στην επόμενη ομάδα του να έχει έναν ιδιοκτήτη σαν και εμένα, που θα τον βοηθά να διορθώνει τα λάθη του και να τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές του, γιατί όπως φαίνεται και από την προηγούμενη καριέρα του στην Ιταλία, που ήταν γεμάτη αποτυχίες, μάλλον δεν βρήκε τέτοιον ιδιοκτήτη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.