Μήνυση Τρικαλινών για το… επικίνδυνο λεωφορείο χωρίς οδηγό!


Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά τη μηνυτήρια αναφορά της κίνησης “Μέτωπο Λαού” των Τρικάλων διέταξε ο εισαγγελέας.

Βέβαια όπως είναι γνωστό το πρόγραμμα CityMobil2 για την κυκλοφορία του λεωφορείου χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα τελειώνει στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ ήδη 2 από τα 6 οχήματα έχουν φύγει από τα Τρίκαλα για την Ιταλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου από το Μέτωπο Λαού

Σε εξέλιξη η μηνυτήρια αναφορά για το λεωφορείο χωρίς οδηγό

Στα χέρια των ανακριτικών αρχών βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες η υπόθεση με το περιβόητο «λεωφορείο χωρίς οδηγό».

Όπως είναι γνωστό, απ’ τον περασμένο Δεκέμβρη ακόμη το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά τόσο για την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τις κυκλοφοριακές αυθαιρεσίες που έγιναν στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όσο και για τους κινδύνους για την ασφάλεια πεζών και εποχούμενων συμπολιτών μας μετά την πρόκληση ατυχήματος με την πτώση του σε περίπτερο του λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Μετά την παραπάνω μηνυτήρια αναφορά ο Εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων για τις συνθήκες κυκλοφορίας και κινδύνου απ’ το λεωφορείο χωρίς οδηγό στην πόλη μας.

Εκτός από τους υποβαλόντες την αναφορά και τους μάρτυρες που προτάθηκαν από το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ (μεταξύ των οποίων και ο περιπτεράς) κλήθηκαν σε εξέταση και οι επικεφαλής του e-trikala με τον Δήμαρχο.

Το «Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό», ένα άχρηστο, αλλά και επικίνδυνο πείραμα στην πόλη μας, το οποίο αποδοκιμάστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των Τρικαλινών, το υποστήκαμε απλώς και μόνο για το «φατσιμάρε» και την προβολή της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου. Ήδη το πρόγραμμα έχει νεκρώσει και τα πειραματικά οχήματα είναι ακινητοποιημένα στο υπόστεγο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.