Οι τρεις προτεραιότητες του Άρη

Πώς διαγράφεται η επόμενη μέρα για την ΚΑΕ Άρης, μετά τη λήξη της ψυχοφθόρας σεζόν 2017-2018.

Πολλά και σημαντικά είναι τα ανοικτά μέτωπα για τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αμέσως μετά το τέλος της… κακής, ψυχρής κι ανάποδης σεζόν 2017-2018. Για τους «κίτρινους» τα ζητήματα που απαιτούν λύση είναι μεγάλα, όμως, υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες, με φόντο και τη σεζόν που ακολουθεί.

Πρώτη προτεραιότητα, βεβαίως, είναι η τακτοποίηση του οικονομικού θέματος. Η ΚΑΕ Άρης έχει άνοιγμα 4,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου κι αυτό από μόνο του αποτελεί τροχοπέδη για οποιαδήποτε σκέψη ανάπτυξης. Αποτέλεσμα των οφειλών είναι η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA, που σχετίζεται με τη δεύτερη προτεραιότητα, που είναι η δημιουργία ομάδας για την ερχόμενη περίοδο.

Οι «κίτρινοι» αυτή τη στιγμή έχουν τρία συμβόλαια παικτών για τη νέα σεζόν. Αυτά με τους Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Χρηστίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ελεύθεροι, καθώς οι συμφωνίες μαζί τους τελείωσαν. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να χτιστεί από την αρχή για την περίοδο που ακολουθεί, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν είναι εύκολο, έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα.

Η τρίτη προτεραιότητα είναι αυτή της συμφωνίας με αυτόν που θα αναλάβει τη θέση του προπονητή. Βεβαίως, ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη σωτηρία της ομάδας αυτή τη σεζόν, είναι σε πρώτο πλάνο, όμως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή ότι αυτός θα είναι που θα αναλάβει. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η διοίκηση της ΚΑΕ με επικεφαλής το νέο ιδιοκτήτη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, Δημήτρη Γουλιέλμο, έχουν πολλά να πράξουν, ώστε να βάλουν μια τάξη στο σύλλογο. Τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που θα κινηθούν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.