“Αν είχαμε άλλον αντίπαλο, ίσως να είχαμε προκριθεί”

Ο Πιερικός ήταν άτυχος και αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, καθώς αν ήταν κάποιος άλλος αντίπαλος του την Τετάρτη, τότε θα είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πιερικός ήταν άτυχος και αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, καθώς αν ήταν κάποιος άλλος αντίπαλος του την Τετάρτη, τότε θα είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

“Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και στον προπονητή για τη νίκη τους, γιατί πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Είτε παίζεις με μία ομάδα που είναι η χειρότερη, είτε με τον Ολυμπιακό που πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Αυτό που με ικανοποίησε είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Δηλαδή είτε παίζεις σε καλό γήπεδο, είτε σε άσχημο μπαίνεις μέσα για να παίξεις.

Είδαμε ότι όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν αθλητικά και καθαρά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα να ξέρουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Περνάει πολλές κάθετες πάσες και αυτό συνέβη στο τρίτο γκολ. Έχουν αυτές τις κινήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού και ξέραμε από το πουθενά ότι μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στο πέναλτι. Το είδε ο διαιτητής, το έδωσε. Και άλλες φορές έχει αδικηθεί η ομάδα μας. Λέμε όλοι ότι είναι έξω, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε ότι ήταν μέσα στην περιοχή. Για μένα γενικότερα δεν υπήρχε φάουλ. Να σταθούμε στο ποδόσφαιρο που παίζει. Παίζει δηλαδή γρήγορο ποδόσφαιρο. Σε πρεσάρει ψηλά. Εμείς δεν δώσαμε τη δυνατότητα να πιέσει ψηλά. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να κλέβει τις μπάλες στην περιοχή σου. Έχει πολλούς παίκτες και ικανούς να βγαίνουν στην επίθεση όπως τους Τζιμπούρ και Μιραλάς.

Παίζει αυτό το γρήγορο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι σημαντικό στη σημερινή εποχή. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ξεφύγει από τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αν είχαμε άλλον αντίπαλο σήμερα, ίσως να είχαμε προκριθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.