Έτοιμη να γράψει ιστορία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο προημιτελικό των δυο ομάδων για το Basketball Champions League και θέλει τη νίκη, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της, εν όψει της ρεβάνς (19:30 Novasports1HD).

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο προημιτελικό των δυο ομάδων για το Basketball Champions League και θέλει τη νίκη, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της, εν όψει της ρεβάνς (19:30 Novasports1HD). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να παρουσιάσουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν πέρα από τη νίκη και μια διαφορά ασφαλείας, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο Στρασβούργο, την ερχόμενη εβδομάδα. 

Η διοίκηση της ΑΕΚ απέστειλε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα και υπολογίζεται πως περισσότεροι από δέκα χιλιάδες φίλαθλοι θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Το έργο της ελληνικής ομάδας δε θα είναι εύκολο, κάτι που το αποδεικνύουν και οι δυο ήττες που είχε από τη γαλλική ομάδα στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, με 88-87 στο ΟΑΚΑ και 80-78 στη Γαλλία. Η Στρασμπούρ ξεπέρασε το εμπόδιο της Νεπτούνας στον προηγούμενο γύρο. Η γαλλική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς απουσίες στο ΟΑΚΑ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τόμας Γιασεβίτσιους (Λιθουανία), Αντεμίρ Ζουράποβιτς (Βοσνία) και Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.