Ποντάρει στον κόσμο ο Κλοπ

Στον παράγοντα «Άνφιλντ» ποντάρει πολύ ο Γιούργκεν Κλοπ εν' όψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Στον παράγοντα «Άνφιλντ» ποντάρει πολύ ο Γιούργκεν Κλοπ εν’ όψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γερμανός τεχνικός, σε δήλωσή του, ζήτησε από τους φιλάθλους να δημιουργήσουν την καλύτερη ατμόσφαιρα της θητείας του στους «ρεντς», για να βοηθήσουν την ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. 

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι. Αυτό που καταλαβαίνω από το κλίμα στην πόλη είναι ότι η ανυπομονησία είναι πολύ μεγάλη. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν νομίζετε ότι έχετε κάνει ήδη την καλύτερή σας δουλειά, σε παιχνίδια όπως με την Ντόρτμουντ, την Βιγιαρεάλ ή άλλο ματς στο ”Άνφιλντ”, ελάτε και ανεβάστε τους εαυτούς σας ένα επίπεδο ψηλότερα! Αυτό περιμένουμε και χρειαζόμαστε. Έχουμε τον δυνατότερο αντίπαλο που θα μπορούσαμε, αλλά ξέρω ότι η Σίτι μας σέβεται πολύ και δεν θεωρεί ότι έχει περάσει ήδη. Αν μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πλεονέκτημα με την ατμόσφαιρα, τότε πρέπει να το προσπαθήσουμε», είπε ο Κλοπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.