Πανέτοιμη για την πρόκριση στη Γαλλια

Η ΑΕΚ καλείται να υπερασπιστεί τη διαφορά των εννέα πόντων, με την οποία επικράτησε στο πρώτο ματς με τη Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα Final 4 του Basketball Champions League (21:30 Novasports1HD).

Η ΑΕΚ καλείται να υπερασπιστεί τη διαφορά των εννέα πόντων, με την οποία επικράτησε στο πρώτο ματς με τη Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα Final 4 του Basketball Champions League (21:30 Novasports1HD). Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αποφασισμένοι να πάρουν μια ακόμα νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να πάρουν την πρόκριση πανηγυρικά. 

Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα θα κληθούν να πάρουν την πρόκριση, μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα, καθώς οι φίλαθλοι της Στρασμπούρ, έχουν εξαντλήσει τα έξι χιλιάδες εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν τη συμπαράσταση 302 φιλάθλων τους, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Γαλλία, μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο. 

Ο Σάκοτα θα έχει στη διάθεσή του τον Μάνι Χάρις, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε. Ο κόουτς της Ένωσης ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη διαφορά του πρώτου αγώνα (78-69) και να κυνηγήσουν τη νίκη και στο δεύτερο ματς με τη γαλλική ομάδα. Από την πλευρά της, η ομάδα του Βενσάν Κολέ εμφανίζεται αποφασισμένη για την ανατροπή της εις βάρος της διαφοράς, προκειμένου να πάρει αυτή την πρόκριση. 

Οι δυο ομάδες είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους και στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, όπου οι Γάλλοι είχαν πάρει δυο νίκες εντός και εκτός έδρας, όμως η Ένωση ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου προημιτελικού στο ΟΑΚΑ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρνταν Ντοζάι (Κροατία), Μάριους Τσιούλιν (Ρουμανία) και Άντρις Αουνκρόγκερς (Λετονία).   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.